ŠERON STOUN POKAZALA ZADNJICU CELOM SVETU: Otkako je prekrstila noge u slavnom filmu, muškarci čekaju ovaj trenutak

Novu sliku Šeron Stoun na Instagramu svi žele da vide!

Profimedia

Šeron Stoun je napravila haos na Instagramu, a i na svetskim šoubiznis portalima koji su požurili da prenesu njenu fotografiju - u toplesu!

Otkako je snimila čuvenu scenu za film "Niske strasti" - onu u kojoj prekršta noge tako da se vidi kako ne nosi gaćice, holivudska diva je simbol magnetske ženske privlačnosti. I danas je često svrstavaju u top listu najlepših plavuša svih vremena, a sad je podelila publiku širom sveta.

Šeron je fotografisala samo u donjem delu bikinija, s leđa, kako radi na jednoj od svojih slika.

"Šta joj je trebalo da se ovako slika? Baš je puna sebe", kaže jedna kritičarka na Instagramu. "Šeron Stoun je toliko lepa i pametna, otkud ovako očajnički potez?", pita druga.

Mnogo je više onih koji su oduševljeni kako Šeron izgleda u 66. godini. Ona nema nigde ni grama viška, još je prava kao strela, dok su mnoge njene vršnjakinje već povijene u leđima ili se otežano kreću zbog viška kilograma.

"Ponekad moram da pravo iz bazena odem do slike i nastavim da radim", napisala je Šeron koja je otkrila i da je talentovana za slikarstvo. Šta vi kažete - da li je Šeron odabrala dobru sliku za Instagram?

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Edita Aradinović kao Šeron Stoun  Instagram/editaaradinovic

Tekst: Lepa&Srećna