PARTNERKA ANE BRNABIĆ U HALJINI KOJA SE PAMTI: Milica Đurđić oduševila kreacijom srpske dizajnerke

Milica Đurđić, partnerka Ane Brnabić, oduševila kimono haljinom na koncertu Nika Kejva u Beogradu

ATA / Antonio Ahel

Ana Brnabić i njena partnerka Milica Đurđić su uživale na koncertu Nika Kejva sinoć u Beogradu, a u mnoge poznate ličnosti su se našle u publici. Bili su tu Novak Đoković i supruga Jelena, Lazar Ristovski sa devojkom Anicom Lazić, kao i Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić.

Koncert na otvorenom, u okviru "River Festa", pruža mogućnost da publika dosta opušteno tumači dres. Tako su neki muškarci nosili odela, a drugi teksas košulje, dok su dame birale one kombinacije u kojima im je udobno, a ipak ostavlju efektan utisak.

Baš takva je i kimono haljina Milice Đurđić, koju potpisuje srpska kreatorka Roksanda Ilinčić. Kimono haljine odlikuju široki rukavi i naglašen struk, a svaka ima trag drame i elegancije poput tradicionalnih japanskih uzora.  

ATA / Antonio Ahel 

Poslednjih godina, kimono haljine su sve popularnije u modnoj industriji. Vole ih i kreatori i žene, jer daju neki jedinstveni šmek tradicionalnog i modernog. Vrlo se lako mogu prilagoditi nekoj elegantnoj prilici ili običnom izlasku, u zavisnosti od detalja. Milica je ovde nosi bez ogrlice i minđuša, uz bele cipele i tašnu, a kako su izgledale druge poznate ličnosti na koncertu pogledajte u galeriji slika.

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

NOVAK ĐOKOVIĆ PEVA JELENI ZA ROĐENDAN  Instagram/milicatodorovicofficial

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.