ROBERT I SUZAN DAUNI OTKRILI TAJNU USPEŠNOG BRAKA: Držimo se jednog jednostavnog pravila

Oskarovac Robert Dauni i njegova supruga Suzan, koja je filmska producentkinja, u braku su već oko 18 godina i otkrili su tajnu svog ljubavnog uspeha. Trik je u jednom pravilu.

Profimedia

Robert Dauni i njegova supruga Suzan ne dozvoljavaju da obaveze stanu na put njihovoj bračnoj sreći i zajednički provedenom vremenu. Par, koji je u braku već 18 godina, održava odnos jakim uz pomoć jednostavnog pravila:

"Mi imamo pravilo 2 nedelje, što se takođe čini kao dug period, ali ne dozvoljavamo da prođe više od dve nedelje a da se ne okupimo porodično", rekla je Suzan Dauni za časopis "Pipl" (People).

"Na sreću, volimo da budemo putujući cirkus kad god možemo", dodala je Suzan i naglasila da ne ide baš uvek sve po planu, jer se i ona i suprug bave poslovima koji nisu uvek predvidivi.

Suzan se osvrnula i na to koliko je parovima gde su oboje u glumačkom poslu teže da održe ljubavne i porodične odnose. U njihovom slučaju, ona nije ispred kamere, pa je malo fleksibilnija kada je raspored u pitanju:

"Zaista se divim i imam puno empatije prema parovima koji oboje moraju da budu ispred kamere, jer se lako zaglavite i morate da donesete teške izbore."

Da podsetimo, Robert i Suzan imaju dvoje zajedničke dece, sina Ekstona (12) i ćerku Avri (9), a Robert ima i sina Indija iz prethodnog braka. Često kao najzaslužniju za svoje uspehe navodi svoju suprugu i javno joj se zahvaljuje. Još 2010. godine rekao je: "Stara izreka je tačna – iza svakog uspešnog muškarca stoji neverovatna žena".

Glumac je imao teško detinjstvo, odmalena je bio okružen drogama i alkoholom, i vrlo rano ih je probao.  Nekoliko puta je hapšen zbog posedovanja nedozvoljenih supstanci, išao je na rehabilitaciju i skidao se sa droge.

Nakon izlaska iz zatvora dobio je novu priliku u popularnoj seriji Ali Mekbil, ali ubrzo se ponovo vratio drogama, pa je bio izbačen iz serije, a izgubio je i još nekoliko uloga u narednim godinama. U jednom trenutku postao je beskućnik.

Vratio se glumi 2003, a veliki uspeh je doživeo 2008. godine, kada je postao Toni Stark u Marvelom "Ajronmenu" i kada je glumio u filmu "Tropska oluja". Ajronmena je tumačio sve do 2019. godine i zahvaljujući njemu je postao jedan od najplaćenijih glumaca Holivuda.

Robert Dauni Džunior je jedan od primera koji pokazuje da svako može da se vrati sa dna i ponovo dođe na vrh, a kao najzaslužniju za tu veliku promenu navodi svoju suprugu:

"Ogroman deo – ako ne i sav – dugujem Suzan za svoj uspeh. Mi smo sjajan tim, a sva ta sreća o kojoj sam govorio, to je Suzan", rekao je Robert, ove godine nagrađen Oskarom za ulogu u filmu "Openhajmer".

Pročitajte i kako je Robert Dauni postao "Ajronmen" i zaradio bogatstvo.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"AKO OVAJ FILM NE DOBIJE NIŠTA, ONDA RECI DA JE LOŠ FILM!" Eva Ras obrusila na reditelja zbog pljuvotine predstavnika za Oskara  Kurir televizija

 Tekst: Lepa&Srećna/K.L.