BOLEST KEJT MIDLTON JOŠ UVEK SE KRIJE: Zašto je buduća kraljica nakon operacije napustila dvor?

Još uvek je na snazi zvanična informacija da se supruga princa Vilijama neće vratiti obavezama pre Uskrsa.

Profimedia

Britanska javnost sa nestrpljenjem očekuje bilo kakvu vest o oporavku Kejt Midlton, koja je nedavno imala operaciju abdomena.

Novosti je otkrila Dženi Bond, poznata kraljevska insajderka, dobro upućena u sva zbivanja oko Bakingemske palate. Ona tvrdi da oporavak princeze od Velsa ide postepeno, ali dobro.

I dalje se ne zna zbog čega je buduća kraljica operisana, ali otkriveno je da se supruga princa Vilijama oseća  dovoljno dobro da iz porodičnog doma u Vindzoru otputovala na imanje u Sandringem.

Profimedia 

"Vindzor je divan i tamo imaju predivan dom, ali blizu je aerodroma i tamo zna da bude dosta bučno. Vilijam i Kejt stoga će uživati u mirnim, otvorenim poljima koja im pruža Norfolk", rekla je Bond i dodala:

"Ova promena sigurno je dobrodošla za Kejt jer nema sumnje da je vrlo zamorno biti zatvoren u ista četiri zida dok traje oporavak."

Bond je istakla i kako će princezi od Velsa dobro doći društvo prijatelja, kojih tamo ima nekoliko, i kako se za sada ne menjaju planovi prema kojima se Kejt neće vratiti kraljevskim obavezama pre Uskrsa.

Pročitajte i Šta je Kamila tražila nakon što je kralju Čarlsu otkriven rak.

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU  Kurir TV

Tekst: Lepa&srećna/B.S.