DŽENIFER LOPEZ DOŽIVELA BLAM S KOSOM: Neko će da dobije otkaz zbog drame tokom nastupa uživo (VIDEO)

Dženifer Lopez je doživela blam na nastupu kad se otkačio deo ekstenzija i pevačici ostala na sceni sa kosom u ruci.

Profimedia

Dženifer Lopez najavljuje već neko vreme svoj novi album, koji pod nazivom "Ovo sam ja" predstavlja neku vrstu muzičke objave njene sreće u ljubavi sa Benom Aflekom.

Prva pesma je "Ništa mi nije dovoljno", a u novoj verziji su joj se na sceni pridružili i reperi Lato i Redman. U nastupu tokom vikenda, ona se pojavila elegantno i provokativno odevena, u crnom odelu i sa belim topom koji samo prekriva grudi.

Međutim, nešto je pošlo naopako s njenom kosom, pa se deo ekstenzija odvojio tokom samog nastupa. Iskusna latino zvezda je dala sve od sebe da zadrži ritam i nastavi da igra. Potrudila se da se njena zabuna ne primeti previše, ali je uskoro na društvenim mrežama objavljen ovaj nezgodan snimak.

Profimedia 

Džej Lo nije imala izbora nego da, usred pesme, izvuče ekstenziju i pokuša da je što diskretnije odbaci. Mnogi primećuju da se pevačici kosa znatno proredila i da verovatno više i nije moguće tako lako prikačiti ekstenzije, ali je za zvezdu njenog ranga ipak moralo da se nađe rešenje.

This browser does not support the video element.

DŽENIFER LOPEZ OTPALA KOSA TOKOM NASTUPA  X/Angela Belcamino

Ovako će, sigurno, biti dosta problema za njenu ekipu, a onaj ko je odgovoran za stilizovanje Dženiferine frizure verovatno neće više biti angažovan. Pročitajte i kako da napravite prirodan gel za gušću kosu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

OVO JE TAJNA FRIZURE ALEKSANDRE PRIJOVIĆ: Ova priča se krije iza nje! Pevačica šokirala: Ovo joj je bila želja na početku karijere  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna / J. G.