DEVOJKA MIME KARADŽIĆA (68) JE 35 GODINA MLAĐA OD GLUMCA: Ne odvaja se od lepe crnke, svi su šokirani koliko liči na NJU

Na Natašinom Instagramu nema ni traga koji bi ukazivao na vezu sa glumcem.

ATA Images/Antonio Ahel

Naš čuveni glumac Milutin Mima Karadžić (68) već godinu dana uživa u ljubavnoj vezi sa koleginicom Natašom Stanišić, koja je od njega mlađa čak 35 godina.

Izvori bliski paru kažu kako se Mima i Nataša retko odvajaju, ali u javnosti ipak izbegavaju da se pojavljuju zajedno. Retka prilika kada su to učinili bio je Filmski festival u Sarajevu, gde je glumački par proveo čak pet dana zajedno.

Zajedničke fotografije su retke, a na Natašinom Instagramu nema ni traga koji bi ukazivao na vezu sa glumcem, iako je veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži.

Nataša Stanišić i Mima Karadžić upoznali su na snimanju serije "Zakopane tajne", u kojoj je glumica igrala, a hemija je navodno odmah proradila.

Inače, Mima Karadžić poznat je po vezi sa dosta mlađim ženama, a ženio se samo jednom - davne 1992. godine, kada je stao na ludi kamen sa Sunčicom Đurić nakon nekoliko meseci veze. Brak nije potrajao i brzo su se razveli, a Mima je do danas ostao "večiti neženja".

Kada se pojavila vest o Miminoj vezi sa Natašom, svi su komentarisali kako ona zapravo neodoljivo podseća upravo na Sunčicu.

Pročitajte i Kako je Pamela Anderson provela najvreliju noć s čovekom od 80 godina.

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

"ZOVU ME NA SVADBE, DO SAD BIH KUĆU SAGRADIO" Malo je poznato da OVAJ GLUMAC IMA NEVEROVATAN GLAS: Ranije sam izbegavao, A SADA...  Kurir TV

Tekst: Lepa&srećna/B.S.