UPOZNAO DADILJU I RAZVEO SE OD MEGA ZVEZDE: Slavni glumac srećan u novom braku - Ovakva žena treba ludaku kao što sam ja

Glumac odlučno poriče da se razveo zbog preljube sa dadiljom!

Profimedia

Itan Hok i Uma Turman su imali, reklo bi se, sve - uspešnu karijeru, srećan brak, decu. Bili su pravi "moćni par" devedesetih godina prošlog veka, a čuvenim filmom "Petparačke priče" ostavili su neizbrisiv trag u istoriji filma.

Međutim, njihov bračni život je bio uništen kad je Uma, navodno, uhvatila glumca u prevari.

Kriva za to je, priča se, bila Rajan Šohju, koja je čuvala dvoje dece slavnog para. Itan je priče o preljubi sa dadiljom odlučno poricao, ali činjenica da je oženio ovu simpatičnu plavušu samo nekoliko godina kasnije nije baš išla u prilog njegovoj priči.

Profimedia 

"Moj brak sa Umom Turman se raspao zbog raznih pritisaka, ali nijedan od njih nije imao veze sa Rajan", ispričao je Itan u jednom intervjuu. "Tačno je da nam je ona čuvala decu, ali ja sam je upoznao preko svog literarnog agenta i među nama tada nije bilo nikakvih `skandaloznih` misli ili postupaka."

Rajan je vratila na fakultet da završi studije, a ponovo su se sreli "slučajno u parku". "Znam da mnogi zamišljaju neku filmsku ljubavnu avanturu, ali nas dvoje smo se zaljubili mnogo vremena nakon što je Rajan radila kod mene", tvrdi glumac.

Profimedia 

"Mi smo odrasli u istom gradu, veoma smo kompatibilni", srećan je Itan. Oženio se 2008. godine i sa Rajan ima dve ćerke.

"Ona je jedna razumna, razborita žena i mislim da je to dobro za poluludaka kao što sam ja", tvrdi glumac. "Kroz krah mog prvog braka, naučio sam mnogo o sebi. A dok čovek ne upozna sebe, ne ume ni da deli svoj život s nekim drugim."

Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO  Instagram