NISAM OVAKO HTELA DA ZAVRŠIM: Popularna glumica sva u modricama, šavovi po licu

Glumica Rebel Vilson je povređena na snimanju filma pa je završila u bolnici na ušivanju nosa.

Profimedia

Rebel Vilson snima novi film, a komedija nosi naslov "Udaj se muški", parodično podsećajući na serijal ostvarenja Brusa Vilisa. U ovom filmu glumica igra tajnog agenta na teškom zadatku - treba da bude deveruša na venčanju svoje najbolje drugarice iz detinjstva.

Međutim, tokom akcione scene koju je odigrala, "kraljica komedije", kako je u Holivudu zovu, zadobila je udarac u nos, zbog čega su morali da je ušiju na tri mesta. "Nisam ovako želela da završim ovaj film", napisala je Rebel na Instagramu. "Tri šava i ostatak noći u bolnici posle nesreće na snimanju akcije u 4 ujutru."

Instagram / rebelwilson 

Premda se produkcije trude da zaštite glumce od akcidenata, više glumaca, pa i glumica je doživelo razne povrede na snimanjima. Tako je Hale Beri pretrpela udarac od partnerke u ringu Valentine Ševčenko, snimajući Netfliksovu dramu "U modricama".

Profimedia 

Kako je Ševčenko profesionalni MMA borac, udarcem je glumici slomila dva rebra potpuno nehotice. "Nastavila sam da snimam", kazala je Hale. "I ja sam borac i nikad ne odustajem."

Pre tri godine je Blejk Lajvli doživela prelom ruke snimajući film "Ritam sekcija". "Trebalo je da krenem nožem na kolegu, a on da mi blokira udarac. Udarila sam šakom pravo u njegov lakat i ruka mi se rasprsla u deliće", ispričala je Blejk koja je, posle dve hirurške operacije, morala i na psihoterapiju.

Profimedia 

Najveću tragediju je zamalo izbegla Uma Turman koja je odbijala da snimi scenu vožnje u filmu "Kil Bil". Na autu je bio prepravljen menjač i ona se nije osećala bezbedno, pa je tražila dublerku. Reditelj Kventin Tarantino ju je uverio da će sve biti u redu, pa je ipak pristala da uđe u kola.

Profimedia 

Završilo se udarcem u drvo, Uma se dobila potres mozga, a koleno joj je trajno oštećeno. "To mi je najveće kajanje u životu", kazao je Tarantino kasnije. "Rekao sam joj da je to prosto, da je put jedna ravna linija i ona mi je verovala. A ja sam pogrešio."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MNOGO MI JE LAKŠE DA SE SKINEM PRED KAMEROM NEGO DA ZAPLAČEM! Glumica iskreno o glumačkim izazovima večeras na Kurir televiziji  Kurir