PUŠILA SAM, PILA I NIJE MI BILO VAŽNO KAKO IZGLEDAM: Manekenka usred noći napustila teniskog asa - Varao me svuda

Pet godina kasnije otkrila istinu o razvodu.

Profimedia

Borisu Bekeru uspesi u sportu obezbedili su život o kom mnogi maštaju, ali teniska legenda uspela je da izgubi i bogatsvo, ali i ljubav.

Britanski dokumentarac "Boris Beker: Uspon i pad legende" ugostio je Lili Beker, bivšu suprugu teniske zvezde koja je opisala kako je živela pored poznatog Nemca.

Teniser se sa manekenkom venčao 2009. godine u Švajcarskoj, a rastali su se 13 godina kasnije.

"Ovo nije bila laka odluka. Problemi u braku su nastali posle Borisovog bankrota prošle godine", izjavio je Bekerov advokat Kristijan Oliver Mozer, a razvod je prokomentarisala i Lili Beker: "Bila je to teška godina, zapustila sam se potpuno. Previše sam pušila, pila, izlazila i nije me bilo briga za svoj fizički izgled.

Mislila sam da je moj život užasan i da ću umreti. U to vreme Boris je prolazio kroz pakao i nije me primećivao. Jednostavno smo se razdvojili i svako je krenuo svojim putem", rekla je manekenka tada, dok je sada u dokumentarcu opisala kako je živela pored poznatog Nemca.

Profimedia 

"Ima nešto u vezi s ovim tipom. Sladak je, prijateljski nastrojen, zabavan. Ali takođe je i arogantan. On je lažljivac", rekla je Lili u dokumentarcu i opisala karakter teniske zvezde.

"On je narcisoidni egoista", rekla je Lili i dodala da se često osećala kao da ima "brnjicu" te da nije smela da izražava svoje stavove koji bi odudarali od njegovih.

Profimedia 

"Ostavila sam ga jer više nisam mogla podnesem njegove laži i loš karakter", rekla je prisećajući se 2018. godine kada je napustila njihov dom te sa sinom provela noć na klupi u kafiću: "Nisam imao ni centa u gotovini. Nisam znala gde ću", rekla je manekenka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena  Kurir