VOLI JE, ŽENI JE, ALI ĆE DA BRANI SVOJ NOVAC: Najbogatijeg mladoženju na svetu razvod skupo koštao - sad će da pazi!

Džef Bezos je nabogatiji mladoženja na svetu, a novac će zaštititi predbračnim ugovorom sa Lorin Sančez.

Profimedia

Džef Bezos će biti najbogatiji mladoženja na svetu kad bude stao pred oltar sa verenicom Lorin Sančez. Oni su prošle nedelje objavili da će se venčati i upriličili slavlje na superjahti vrednoj 500 miliona dolara.

Lorin je dobila dijamantski prsten od 20 karata, vredan 2,5 miliona dolara. I ona je imućna, ima kompaniju za snimanje iz vazduha, sa vrlo bogatom klijentelom i poseduje dva helikoptera i avion s jednim motorom. Njena kuća u Vašingtonu se procenjuje na više od 6 miliona dolara.

Bezosovo bogatstvo se procenjuje na 138 miliona dolara, a drastično je umanjeno padom akcija Amazona. I dalje ostaje među tri najbogatije osobe na svetu - prvi je Bernar Arno, direktor modnog konglomerata LVMH, a drugi direktor Tesle, Ilon Mask.

Profimedia 

Pre dve godine su Džef i Lorin kupili zajedničko imanje na Havajima, za 78 miliona dolara. Oboje su posvećeni i dobrotvornim aktivistima. "Ja joj se divim, ona je veći donator od mene", kazao je Džef jednom prilikom.

Profimedia 

Uprkos tome ili možda baš zbog toga, priprema se senzacionalni predbračni ugovor, javljaju strani mediji. U prvi brak je Bezos ušao bez ikakvog ugovora, pa ga je razvod koštao 38 miliona dolara. Za razliku od Lorin, on danas ima čitav portfolio nekretnina, kako u Vašingtonu, tako i na Beverli Hilsu i Menhetnu, pa će sigurno njegov advokatski tim imati pune ruke posla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna