NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU OSTAVIO DEČKO ZBOG KILAŽE: Rekao joj užasne stvari - "Bojim se da ćeš biti debela ko moja majka"

Ešli Grejem, najpoznatija plus size manekenka prolazila je kroz brojne neprijatne situacije.

Profimedia

Ešli Grejem je jedan od najzaposlenijih plus size modela današnjice. Uzor je milionima širom planete zbog načina na koji je prihvatila sebe, a nedavno je proglašena najlepšom ženom na svetu po izboru časopisa "Maxim".

"Kraljica oblina, prava je svežina u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ešli nas podseća da tajna nije samo u prihvatanju svojih oblina, već u prihvatanju sebe onakvima kakvi jeste. Ešli je hodajuće umetničko delo. Da je Botičeli danas živ, ona bi bila njegova Venera", tako je časopis opisao 35-godišnju Ešli koja je prolazila kroz različite izazove. 

Modna industrija je nije želela jer su mršavice bile na ceni, a Ešli se zbog depresije ugojila čak 12 kilograma, što je zasmetalo i njenom tadašnjem dečku

"Moramo da raskinemo, ne želim da imam odnose sa tobom. Bojim se da ćeš da budeš debela ko moja majka", opisala je manekenka njegove reči u svojim memoarima. Da bude u toksičnoj vezi doprineo je loš odnos sa ocem koji ju je zapostavljao i vređao.

Profimedia 

Ešli je u srećnom braku sa Džastinom Ervinom sa kojim ima troje dece. Nakon rođenja blizanaca manekenkin suprug je išao na vazektomiju. U pitanju je hirurški postupak posle kog muškarac više ne može začeti dete prirodim putem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna