NAKON 20 GODINA PREKINULA ĆUTANJE: Nekad jedna od najzgodnijih glumica, danas seda i zapuštena

Bridžit Fonda nije ni nalik onoj ženi koju pamtimo.

Profimedia


Nakon što je 2002. godine odlučila da napusti Holivud Bridžit Fonda potpuno je nestala iz javnosti. Iako je bila jedna od najuspešnijih i najtraženijih holivudskih glumica, rešila je da se povuče i potpuno posveti porodici, suprugu Deniju Elfmanu i sinu Oliveru koji danas ima 17 godina.

Novinari su pokušavali da je pronađu, paparaci da je uslikaju, ali to nikome nije polazilo za rukom. Ona je ipak snimljena u jednom od retkih pojavljivanja, a fotografu je čak odgovorila na pitanje da li planira da se vrati u Holivud - kratko i jasno rekla je "Ne".

Potom ju je fotograf upitao postoji li ikakva šansa da se ipak vrati, na što je ona još jednom odgovorila odrečno, a potom i dodala:

Profimedia 

"Mislim da ne, previše je lepo biti običan čovek", rekla je glumica koja je nekad nosila nadimak "Holivudska sirena" zbog izgleda - bila je mršava, plavokosa - a danas nije ni nalik osobi kakvu pamtimo. Njena zlatna kosa sada je seda, a evidentno da je dobila dosta kilograma. 

Profimedia 

"Mislim da ovo uopšte nije ona! Gde je nestala ona lepotica?!"; "Neka joj neko pomogne, vidi se da je nesrećna. Možda je depresivna", samo su neki od negativnih komentara na glumičin izgled.

Kako je Bridžit Fonda izgledala na vrhuncu popularnosti pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia, Youtube/Printscreen/ScreenSlam Bridžet Fonda nekada

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna