TRUDNA SRPSKA PEVAČICA SE UDAJE U KUĆI SVOJE KOLEGINICE: Venčanje za 11 dana

Pevačica Tamara Milutinović uskoro se udaje za svog izabranika Darka Jevtića.

Instagram / tamaramilutinovic

Tamaru Milutinović njen partner, fudbaler Darko Jevtić, zaprosio je pre dva meseca, a iako su prvobitno planirali da se venčaju sledeće godine, pevačica je nedavno priznala da su promenili planove. Ona je tada ispričala da će uskoro biti održano građansko venčanje, dok će velika svadba biti sledeće godine, a sada su otkriveni novi detalji slavlja.

Kako saznaje "Kurir", Tamara je trudna, a ona i fudbaler građanski brak sklopiće 24. aprila i to na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, koje poseduje veliku kuću, dvorište i bazen, a koje ova pevačica izdaje za različita privatna slavlja.

Instagram / tamaramilutinovic 

Tog datuma će, kako piše pomenuti medij, biti organizovano samo venčanje pred matičarem, u najužem krugu ljudi, dok će na proleće ili leto sledeće godine, nakon što se Tamara porodi, ona i fudbaler organizovati veliko svadbeno veselje na kojem će okupiti mnogobrojne članove porodice, prijatelje i kolege.

"Zakazali smo samo opštinsko venčanje u krugu naše porodice, neću nositi venčanicu, samo neku belu haljinu. Kad budem imala više informacija, tada ću sve otkriti, još ne znam tačno kada će biti. Dogovorili smo se da obavimo opštinsko venčanje, jer ne treba da se čeka duže od godinu dana od veridbe. Planiramo svadbu, ali još nisam sigurna kada će biti, možda maj, jun sledeće godine", rekla je nedavno Tamara i dodala da veruje da je Darko njena ljubav za ceo život.

"Ja se iskreno nadam da jeste, to sad u današnje vreme i ne može da se garantuje, ali da smo se našli, našli smo se. Da će nekada doći do kraha, ja iskreno ne verujem, a ne veruje ni on, jer ne bismo se ni uzimali da mislimo tako. Želimo veliku porodicu i mislim da ćemo zajedno prevazići svaki težak korak", rekla je ona tada.

Na imanju Nataše Bekvalac su se 2021. godine venčali i Tamarina koleginica i bliska drugarica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić.

Još fotografija Tamare Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna