SRPSKA PEVAČICA SE PREDOMISLILA, VENČANJE ZAKAZANO ZA MANJE OD MESEC DANA: Ovo je razlog zbog kog smo doneli tu odluku

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić zakazali su venčanje.

Instagram / tamaramilutinovic

Tamara Milutinović pre dva meseca verila se sa svojim izabranikom Darkom Jevtićem, koji ju je zaprosio na proslavi njegovog 30. rođendana. 

"Za mene je to bilo veliko iznenađenje, iako sam negde u dubini duše pretpostavila da će se to desiti. Darko je negde od samog starta moj izabranik u glavi, ali nisam očekivala tog momenta zaista. Bila sam pozitivno iznenađena i mislim da sam zaprošena na način na koji bi svaka devojka to želela", rekla je sada za "Grand" pevačica, koja veruje da je Darko ljubav njenog života.

Instagram / katarinagrujic.doll 

"Ja se iskreno nadam da jeste, to sad u današnje vreme i ne može da se garantuje, ali da smo se našli, našli smo se. Da će nekada doći do kraha, ja iskreno ne verujem, a ne veruje ni on, jer se ne bismo ni uzimali da mislimo tako. Želimo veliku porodicu i mislim da ćemo zajedno prevazići svaki težak korak", istakla je Tamara. 

Iako su prvobitno imali u planu da se venčaju sledeće godine, pevačica je sada otkrila da su ona i Darko ipak zakazali građansko venčanje za manje od mesec dana, a da sledeće godine planiraju da organizuju veliku svadbu.

"Mi smo odlučili da ćemo napraviti jedno malo venčanje za naše odabrane prijatelje i rodbinu, koje će biti onako u uskom krugu, to će biti uskoro i to je samo opštinsko venčanje. Sledeće godine nas očekuje jedna velika svadba za sve naše prijatelje, saradnike, porodicu i familiju. Prosto, odlučili smo da ne čekamo, čuli smo i neka ta pravila da kada se veri ne sme da se čeka više od godinu dana, a nama je svadba pala za malo više od godinu dana, pa će tako biti prvo opštinsko venčanje za našu porodicu, a onda velika svadba", otkrila je ona.

Još fotografija Tamare Milutinović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / tamaramilutinovic Pevačica je počela dijetu, odlučila se za autofagiju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna