PREBIO SAM I NJEGA I SVE OSTALE KOJI SU BILI SA NJIM: Branislav Lečić o incidentu - Bio sam ponižen, to me je dotuklo

Glumac dva dana proveo u policijskoj stanici.

ATA / Antonio Ahel

Branislav Lečić putovanje u Poljsku devedesetih godina pamti po nemilom događaju zbog kog je završio u policijskoj stanici.

"Bio sam s kolegama na gostovanju u Poljskoj, u Varšavi. Nemačke marke i američke dolare smo menjali na ulici u centru grada za zlote. Takvo je vreme bilo. Upoznali smo spontano čoveka koji nam je predložio da sredi da zamenimo novac", rekao je glumac, a potom i objasnio šta se dogodilo.

"Vrlo brzo se pojavila ekipa. Ušli smo u haustor, gde smo zamenili novac. Dao sam mu pare, a on mi je dao papir zamotan, a delovalo je kao da su novčanice. Klasična prevara. Vratili smo se u hotel, celu noć nisam mogao da se smirim", ispričao je  u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji Leka koji je rešio da se obračuna sa čovekom koji ga je prevario.

Kurir TV 


"U pet ujutru sam otišao na ono mesto gde smo zamenili pare. Čekao sam ga i dočekao. Prebio sam i njega i sve ostale koji su bili s njim. Zgrabio sam ga za kožnu jaknu i počeo da dozivam policiju. U jednom trenutku mi je pobegao. Sustigao sam ga i udario tako da je pao kao list. Tada sam se prvi put uplašio jer sam mislio da sam preterao. Tražio sam mu da vrati pare. Stigla je policija i odvela nas u stanicu. Tamo sam proveo dva dana. Policija me je proveravala, mislili su da sam neki srpski agent. Kad sam se vratio u Beograd, slučaj se nije rešio. Posle mi je stiglo obaveštenje da je taj oslobođen zbog nedostatka dokaza. Bio sam ponižen i pokraden i to me je dotuklo", rekao je glumac.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna