OD SLAVNE GLUMICE ODUSTAO ČAK I TERAPEUT: Rekao je samo - "Ja više ovo ne mogu da radim"

Dru Barimor je težak životni period ostavila iza sebe.

Profimedia

Holivudska glumica Kameron Dijaz priznala joj je bilo teško dok je gledala njenu koleginicu iz "Čarlijevih anđela” tokom borbe sa alkoholom.

"Znala sam da će, ako svi stanemo uz nju i pružimo joj potrebnu podršku, pronaći svoj put", rekla je 50-godišnja glumica za Los Anđeles tajms.

Filmska zvezda i voditeljka tok šoua, 48-godišnja Dru Barimor u piću je pokušavala da pronađe utehu nakon razvoda, a pila je toliko da je njen terapeut koji je sa njom radio celu deceniju, Bari Majkls odustao od nje.

"Samo je rekao 'Ne mogu više ovo. Rekla sam: 'Shvatam. Vidiš da mi nije bolje. I nadam se da ću jednog dana moći da vratim tvoje poverenje", ispričala je glumica, a njen terapeut je sada otkrio zašto je prekinuo lečenje.

"Nekada terapeut mora da obustavi lečenje sve dok pacijent ne bude spreman da zaustavi određena hronična samodestruktivna ponašanja koja ometaju terapiju", rekao je doktor i istakao da sada mogu da nastave terapiju s obzirom da je prestala da pije.

Profimedia 

"Imao sam posla sa Dru Barimor — jednom od najjačih i najsnažnijih osoba koje sam ikada sreo. Učinila je pravu stvar za sebe i mogli smo zajedno da nastavimo sa lečenjem", zaključio je terapeut.

Dru Barimor je prestala da pije 2019. godine nakon što je snimila prvu epizodu svog šoua "Dru Barimor šou".

"Pomislila sam da ne mogu voditi šou ako nisam na stvarno dobrom mestu", rekla je glumica.

Dru Barimor je, inače, svojevremeno javno govorila i o svojoj borbi sa narkomanijom, bila je smeštena u centar za odvikavanje kad je imala samo 13 godina, a nakon toga se, kako je govorila, drogama nikad nije vratila.

Još fotografija Dru Barimor pogledajte u galeriji ispod.

Profimedia Dete zvezda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna

No, tek 2019. godine, nakon što je snimila prvu epizodu svog šoua "Dru Barimor šou", glumica je rešila da prestane da pije.