GLUMAC VARAO ŽENU SA 26 GODINA MLAĐOM KOLEGINICOM: Ćerka se odrekla njegovog prezimena, izdaja ih je dotukla

Glumac Rouan Atkinson ima burnu ljubavnu istoriju!

Profimedia

Rouan Atkinson, glumac najpoznatiji po ulozi Mister Bina, glumom je počeo da se bavi nakon što je na Oksfordu magistrirao elektrotehniku, a brojni izvori navode da je njegov IQ 178, što ga svrstava u red najinteligentnijih svetskih zvezda.

Pored uspeha na poslovnom planu i velike slave koju je stekao, život Rouana Atkinsona obeležile su i turbulencije u privatnom životu.

Prvu suprugu, šminkerku Sunetru Sastri, glumac je upoznao na BBC televiziji, gde je ona radila, a u braku su bili od 1990. do 2015. godine i dobili sina Bendžamina i ćerku Lili.

Profimedia  Rouan Atkinson sa prvom suprugom i ćerkom

Međutim, do razvoda je došlo zbog skandala - Atkinson je, naime, imao aferu sa glumicom Luizom Ford, koja je od njega mlađa 26 godina.

Kako su pisali mediji, njegova prva supruga veoma je teško podnela prevaru i krah braka, a to je bio slučaj i sa njihovom ćerkom, koja se odrekla očevog prezimena i uzela majčino.

Rouan Atkinson je, s druge strane, ostao u vezi sa Luizom sa kojom je i dalje u ljubavi, a par je 2017. godine dobio ćerku Islu.

Profimedia  Rouan Atkinson sa sadašnjom suprugom i drugom ćerkom

Porodica se neretko može videti u šetnji Londonom, gde su ih paparaci u nekoliko navrata i fotografisali.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna