VODITELJKA "SCENIRANJA" ODALA TAJNU LEPOTE

Voditeljka emisije “Sceniranje” na Kurir televiziji Ljiljana Stanišić važi za jednu od najlepših predstavnica medija kod nas. Ona i te kako vodi računa o svom licu i telu, u prilog čemu svedoče fotografije koje je objavila na društvenim mrežama za vreme tretmana.

Privatna arhiva

Zbog posla kojim se bavi i jake šminke tokom snimanja emisije, Stanišićeva često posećuje centre za negu i ulepšavanje. Ovoga puta, čelična ledi, kako je zovu, radila je tretman za sjaj, duboku hidrataciju i botoks kako bi se spremila za specijalno izdanje novogodišnjeg snimanja "Sceniranja".

Očigledno da popularnoj voditeljki ove intervencije pomažu da u četvrtoj deceniji izgleda lepo, sveže i bez bora.

Privatna arhiva 

"Svaka žena se bolje oseća kada na sebi promeni nešto nabolje. Danas imam mnogo više samopouzdanja jer sam zadovoljna sobom, a to je sve zahvaljujući nezi. Do sada sam bila redovni korisnik mezoterapije, ali to nije dovoljno, pa doktorka Snežana vodi računa kako da na malom ekranu izgledam uvek sveže, što televizija i zahteva. Prvi put sam probala botoks u 38. godini, ali trudiću se da ubuduće sve što budem uradila bude s merom", rekla je Ljiljana.