TEŽAK ŽIVOT ALEKSANDRE PRIJOVIĆ U HRVATSKOJ, PROLIVENO JE MNOGO SUZA: Maltretirali su me, ali sve sam im oprostila

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih i najuspešnijih domaćih pevačica, ali njen put do zvezda bio je pun prepreka.

ATA / Antonio Ahel

Aleksandra Prijović (27) danas ima na desetine hitova, mnoštvo nastupa, a samim tim i mnogo nula u iznosu honorara koji zarađuje. Međutim, nije oduvek bilo tako. Odrasla je u skromnim uslovima, a u njenoj porodici bilo je mnogo odricanja kako bi Aleksandra postala zvezda.

Pevačica je odrasla u Hrvatskoj, u mestu Beli Manastir, a roditelji su joj se razveli kada je imala tri godine. Uprkos tome, i sa majkom Borkom i sa ocem Nedeljkom čitavog života je imala divan odnos i njihove podrške i ljubavi joj nije falilo, a isti slučaj bio je i sa bakom i dekom.

Instagram / borkamihajlovic1974 

Pevačicina mama Borka takođe se bavila pevanjem, ali je, kada je Aleksandra počela da se takmiči u "Zvezdama Granda", nakon čega se i proslavila, svoju karijeru stavila u drugi plan kako bi se posvetila ćerkinom putu do uspeha.

"Jako sam ponosna na svoju mamu. Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila, jer su snimanja bila vikendom, kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali ona, baka i deka uložili su da bih ja bila ovde, i poslednji dinar. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup, jer dve godine snimanja nije malo, ali naša familija je bila tu da pomogne. Borila se za mene", ispričala je Aleksandra jednom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Budući da je počela da peva dok je još išla u školu, Aleksandra je često trpela uvrede i podsmeh vršnjaka.

"Bilo je tu mnogo maltretiranja kada su bili deca, zato što je volela da radi to što radi. Proliveno je dosta suza, bilo je odricanja. Sada bi svi ti koji su nekada rekli nešto ružno protiv nje da se slikaju s njom, da popiju piće. Mogla sam da idem od kuće do kuće zbog tih prepirki. Oni su sad odrasli svi, ta deca koja su pravila neke probleme, podrugivanja", ispričala je tada u pomenutoj emisiji pevačicina mama Borka.

Instagram / aleksandraprijovic 

Međutim, Aleksandra ne voli da se vraća na ružne uspomene, već želi da se seća samo lepih stvari i danas rado posećuje Beli Manastir.

"Bili smo svi deca i ne želim da se vraćam na negativne stvari. Obožavam da se vraćam u svoj Beli Manastir i svi mi kažu 'svaka čast'", rekla je ona tada.

Aleksandra Prijović se, osim na poslovnom planu, ostvarila i na privatnom - u srećnom je braku sa suprugom Filipom Živojinovićem sa kojim ima trogodišnjeg sina Aleksandra. Aleksandra i Filip venčali su se 2018. godine, a neke od fotografija sa njihove svadbe pogledajte u galeriji ispod.

LepaiSrecna Cela Srbija prati venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, a ovo su prve slike mladenaca!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna