ŠOK, SVAĐA I OTKAZ: Milica Milša napušta seriju "Igra sudbine", u sve umešan i njen muž Žarko Jokanović

Mnoge je iznenadila vest da je serija "Igra sudbine" neočekivano prestala da se emituje.

ATA / Antonio Ahel

Obožavaoci popularne serije "Igra sudbine", koja se već dve i po godine emituje na TV "Prva" bili su iznenađeni i zbunjeni nakon što je u ponedeljak, 21. novembra, iznenada prekinuto emitovanje četvrte sezone.

Kako piše "Kurir", u novim epizodama više nećemo gledati glavnu glumicu Milicu Milšu u ulozi Ade Kanački, budući da je, kako se navodi,njen suprug Žarko Jokanović, koji je kao scenarista ove serije napisao dosadašnjih 600 epizoda, dobio otkaz.

Prema daljim pisanjima, ekipa serije snimanje će nastaviti sledeće nedelje, a scenario će pisati tim pisaca.Ada Kanački će, kako se saznaje, u seriji otići na transplantaciju srca, pa je otvorena mogućnost da se nekada vrati u priču. Pored Milice Milše, projekat najverovatnije napuštaju i Danica Ristovski i Mira Banjac.

Zorana Jeftić 

Televizija "Prva", na kojoj se emituje "Igra sudbine", oglasila se saopštenjem, te navela da će gledaoci nove epizode moći da gledaju od 15. decembra.

"Ekipa odlazi na zasluženu pauzu. Glumci 'Igre sudbine' već više od dve i po godine vredno rade kako bi gledaocima priuštili svakodnevno uživanje kraj malih ekrana. Ova očaravajuća telenovela drži rekord kao domaća serija s najvećim brojem proizvedenih epizoda, ali na tome sjajna ekipa neće stati. Iako odlaze na kratku pauzu, pripreme su već u toku za nastavak nove sezone, koja nas očekuje od 15. decembra, a koja će vernoj publici doneti pregršt novih neočekivanih obrta, intriga i skandala, ali iznad svega nastaviti da ističe porodične i prijateljske odnose, ljubav i najčistije emocije. Ova uzbudljiva drama nastaviće da živi svoj život uskoro", navodi se u saopštenju.

Do svađe između Žarka Jokanovića i producenata Nikole Burovca i Danijela Đurića došlo je, kako navodi gorepomenuti list, zbog samog scenarija. Njihova ideja je bila da se smanji broj likova, da priča ide više u smeru trilera i da se u seriju ubaci više kriminala.

Žarko Jokanović, Milica Milša i producenti se zasad nisu oglašavali ovim povodom, a u seriji bi, kako se navodi, trebalo da ostanu Stevan Piale, Olja Lević, Luka Raco, Snežana Savić, Sandra Bugarski.

Još fotografija Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Milica Milša i Žarko Jokanović u braku su 22 godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna