PROVOKACIJA KAKVU NIKO NIJE OČEKIVAO: Kraljica Leticija u suknji sa rupom zaustavila saobraćaj

Kraljica Leticija u neobičnoj modnoj kombinaciji - Španija zanemela - plisirana suknja ima rupu na sredini.

Profimedia

Grlila se sa okupljenim devojkama, pozirala za selfi i svojom pojavom bila sposobna da zaustavi sve -kraljici Leticiji verovatno više nije ni potrebna saobraćajna policija!Zgodnija nego ikad, mada već u šestoj deceniji, markantna brineta osvaja i Špance i obožavaoce širom sveta.

Sad je podigla prašinu novom modnom kombinacijom u kojoj glavnu ulogu igra suknja. Na prvi pogled čak i obična - plisirana, dugačka, u njoj već omiljenoj kombinaciji boja - crna, bela, siva, teget. Ali suknja ima... rupu!

Da, neverovatno, ali istinito, provokativni model ima rupu malo iznad desnog kolena tako da se pogled i nehotice vraća nekoliko puta na ovaj prizor. Na momente deluje skandalozno, a onda vidite da i ne pokazuje tako veliki deo kraljičine noge i da joj niko ne može prigovoriti zbog toga.

Profimedia 

Da li je model, pak, prikladan za posetu filmskom festivalu gde je Leticija bila počasna gošća? Ko smo mi da sudimo... Bivša novinarka, a sada supruga španskog kralja Felipea očigledno sama propisuje šta se može a šta ne po dvorskom protokolu za oblačenje u 21. veku.

Koliko otmeno i neobično izgleda njen autfit, pogledajte u galeriji slika!

Profimedia Neobična modna kombinacija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna