UČILA SAM JE DA DRŽI KAŠIKU, A ONA MI JE OTELA MUŽA I TUŽILA ME: Pevačicu suprug prevario sa drugaricom, rodila mu sina

Pevačica Goca Božinovska iza sebe ima dva braka, a za drugog supruga kaže da je bio njena najveća ljubav, iako se ta veza završila neverstvom.

Instagram / goca_bozinovska_official

Goca Božinovska prvi put se udala za kompozitora Radeta Vučkovića, sa kojim je dobila ćerku Jelenu, a nakon razvoda od njega na letovanju u Crnoj Gori upoznala je drugog muža - Zorana Šijana.

Sudbonosni susret desio se na plaži u Herceg Novom 1989. godine, nakon čega su otišli na večeru i više se nisu razdvajali jer je, kako je pevačica kasnije pričala, ljubav planula na prvi pogled. Dobili su dvoje dece, ćerku Zoranu i sina Mirka, a porodična sreća trajala je 7 godina.

Naime, 1996. godine Zoran je Gocu prevario i ostavio zbog druge žene. Da situacija bude još gora, u pitanju je bila pevačicina drugarica Gorana, a Božinovska je mnogo godina kasnije iznela u javnost detalje njihovog odnosa.

"Bila je moja drugarica, učila je od mene kako da se našminka, kako se drže viljuška i kašika, čak sam je naučila kako da preotme muškarca od druge žene", ispričala je svojevremeno Goca.

Pevačica nije krila da je izdaju veoma teško podnela. Ipak, na kraju je drugarici sve oprostila, odlučila da više ne razmišlja o prošlosti, ali nije zaboravila.

"Ta žena mi je uništila porodicu. U stvari, uništila mi je ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve ok. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja", rekla je Goca jednom prilikom za "Kurir Stars".

Zoran Šijan je iz ljubavi sa Goranom 1999. godine dobio sina Vukašina, koji je rođen samo tri nedelje pre nego što mu je otac ubijen. Zorana i Mirko, kako je Goca ranije otkrila, imaju kontakt sa bratom po ocu, a čak je pevačica bila ta koja je insistirala na tome.

"Nikada Zorani i Miroslavu nisam branila da se viđaju sa njim, nikad ništa ružno nisam rekla protiv tog malog. Čak sam ja bila ta koja im je govorila da treba da budu sa njim u dobrim odnosima. Mirko je najviše u kontaktu sa njim", ispričala je pre nekoliko godina Božinovska.

Nakon Šijanove smrti, Gorana je tužila Gocu Božinovsku i tražila trećinu njegove kuće u Surčinu. Međutim, kuća je ipak pripala Goci, a Gorana je dobila stan na Bežanijskoj kosi.

"Pravi vlasnik je bio moj svekar Mirko Šijan i on je odlučio ko će tu živeti. To je završeno. Podelili smo sve kako treba i svi su zadovoljni", kazala je tada pevačica.

I pored svega što se desilo, Goca Božinovska kaže da bi, da može, sve isto ponovila, kao i da bi u zamenu za Šijanov život pristala da on pored nje ima još deset žena.

"Nije bilo lako. Bile smo drugarice. Život je tako nametnuo. To me je promenilo. Tada je to bio najteži trenutak u mom životu. I pored svega, opet bih izabrala njega, srećna sam što sam imala u jednom periodu svog života takvog lepog čoveka i što sam sa takvim kvalitetnim čovekom rodila decu, to nikad ne bih promenila. Sad, kad bi ustao iz groba, da sam mlada, opet bih isto izabrala. Jedino što bih promenila u svom životu je da on bude živ. Prihvatila bih deset žena da ima pored, da ih ja sve finansiram i izdržavam, samo da je živ", govorila je Goca.

Još fotografija Goce Božinovske pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Marina Lopičić, Youtube/Printscreen/KurirTV Goca Božinovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna