POVRATAK NA MESTO NAJVEĆE ŽIVOTNE SREĆE: Ana i Bastijan uživaju u gradu ljubavi

Nekadašnja teniserka i njen suprug otputovali u Veneciju.

Instagram/Ana Ivanović

Prema mišljenju mnogih Ana Ivanović živi život iz bajke. Kako je teniserka sama ispričala sve se promenilo kada je upoznala nemačkog fudbalera Bastijan Švajnštajger.

"Da budem iskrena, imala sam sumnje o fudbalerima u prošlosti jer neki od njih nisu imali dobru reputaciju kada je reč o ženama. Ali, sve se promenilo kada sam srela Bastijana. On je u meni video ono što mu je potrebno da se upotpuni, a ja u njemu isto to", ispričala je teniserka jednom prilikom koja se Bastijanu na večnu ljubav zaklela 2016. godine u Veneciji.

U međuvremenu su dobili dva sina, okončali su svoje sportske karijere, i promenili nekoliko adresa i kontinenata, ali su se vratili u Veneciju kako bi evocirali uspomene na te posebne trenutke.

Instagram/Ana Ivanović Ana i Bastijan uživaju u Veneciji

Bastijan često ističe koliko voli Anu i kako mu je ona potpuno promenila život.

"Znate, u ova vremena, mnoga deca i njihove porodice ne vide nadu da nešto mogu da urade u životu. Razumem ih, ali mene je Ana naučila i šta ljubav, zapravo, znači i kako treba da se živi u porodici. Iskreno, oni momenti, kada smo decu dobili... Voleo bih da sam mogao tada da zaustavim vreme i večno živim u tim trenucima", poručio je Bastijan.

U martu 2018. godine dobili su starijeg sina Luku, a u avgustu 2019. godine rodio im se i mlađi naslednik Leon.

Neke od zajedničkih fotografija Ane i Bastijana pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna