ZALJUBLJENI NA CRVENOM TEPIHU: Voditeljka Slagalice s novim dečkom uskladila odeću - Tašna je lepša od svega

Zgodni par! Voditeljka Slagalice Marija Veljković sa dečkom Rastkom Jankovićem na premijeri filma "Vučije bobice"!

ATA / Antonio Ahel

Marija Veljković i Rastko Janković više ne kriju da uživaju u ljubavi pa su se pojavili zagrljeni na premijeri filma "Vučije bobice". Na crvenom tepihu, oni su privukli pažnju i svojim modnim kombinacijama koje su bile vidno usklađene.

Voditeljka kviza Slagalica i njen novi dečko odlučili su se za stajling koji odiše ležernošću. Dok je Rastko bio u farmerkama i sportskom prsluku, Marija je našla recept da ispoštuje i dres kod za premijeru.

Tako je odabrala belu mini suknju i kratki blejzer, uz koji je obukla svetloplavu košulju. Srećni par je naglasio svoje zajedništvo identičnim bojama. Međutim, voditeljka je ipak "podigla" svoju kombinaciju elegantnim belim čizmicama.

ATA / Antonio Ahel 

Najmoderniji detalj je velika svetloplava tašna, hit koji će "skinuti sa trona" krosbodi torbice koje su vladale već nekoliko sezona. Predimenzinirane tašne su trend za jesen i zimu 2022. godine.

ATA / Antonio Ahel 

Marija redovno objavljuje svoja stilska rešenja na Instagramu, pa zavirite u galeriju slika i uživajte!

Instagram / mare.veljkovic Voditeljka voli ženstveni modni stil!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna