HAOS NA INSTAGRAMU, DUNJA JOVANIĆ POKAZALA DEČKA: Ko je ovaj misteriozni momak

Ko je novi dečko Dunje Jovanić? Nova slika podigla "prašinu"...

Instagram / imfashionbabe

"Tek kada sat stane, vreme počinje". Misteriozna poruka koju je Dunja Jovanić objavila uz romantičnu fotografiju uzburkala je duhove na Instagramu

Lepa influenserka je ispružene noge spustila u krilo misterioznog muškarca i to je izazvalo pravu lavinu komentara.  Da li je u pitanju nova ljubav?

"Konačno", "Čestitamo", "Ma znala sam da nešto krije ta Crna Gora", "Mićko i dalje zagonetna ličnost", "Dvoje su se tako smuvali", "Ozbiljno drži, nema bežanja", samo je delić onoga što se moglo pročitati...

Instagram / iamfashionbabe 

Dok se svi nadaju da će se otkriti ko je zgodni momak uz koga se "Fashion Babe" privila, ipak se čini da će njegov identitet zasad ostati tajna.

Instagram / imfashionbabe 

"Postoji pravilo koga se držim i koga ću se uvek držati, a to je da svoj privatni život ne otkrivam i ne delim sa svetom, jer se tiče mog privatnog mira koji mi i te kako odgovara. Što se tiče muškaraca, ne postoji poseban tip kojem težim, ali volim oštroumne, pametne, zrele, uspešne muškarce koji znaju šta hoće, znaju da cene i poštuju sve ono što sam ja", kazala je Dunja jednom  prilikom.

Modna izdanja popularne influenserke pogledajte u galeriji slika!

Instagram / imfashionbabe, ATA Images/ M.M Modni stil popularne blogerke

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna