ONA JE NAJZODNIJA ŽENA NA SVETU, A SUPRUG JU JE IPAK PREVARIO: Razvodi se Emili Ratajkovski nakon 4 godine braka

Vest da se Emili Ratajkovski razvodi iznenadila je sve.

Profimedia

Već nekoliko meseci se šuška o tome da američki supermodel Emili Ratajkovski više ne živi sa suprugom, filmskim producentom Sebastijanom Ber Maklardom. Navodno, manekenka je rešila da okonča četvorogodišnji brak zbog toga što joj je suprug bio neveran. Sumnje je podgrejalo i to što Emili već neko vreme ne nosi burmu, a poslednju fotografiju sa suprugom objavila je još u aprilu 2020. godine.

Iako zvanične potvrde o razvodu još uvek nema, nekoliko izvora bliskih manekenki potvrdilo je da je par krenuo dalje, i da je Emili dobro prihvatila kraj braka. 

Manekenka za producenta udala u tajnosti 2018. godine, a sina Silvestera Apolo Bera su dobili 2021. godine. Emili koja je, po mišljenju mnogih, "vlasnica" najzgodnijeg tela na planeti od objave da je u drugom stanju, pa do porođaja, konstantno je bila u centru pažnje.

Lepe vesti o trudnoći najavila je nagim fotografijama, a onda se našla u žiži javnosti, kada je rekla da na svoje dete ne želi da vrši rodni pritisak.

"Ne želim da forsiram dete na rodnoj bazi, bebe treba ostaviti na miru. Ja ću biti roditelj koji će dozvoliti svom detetu da bude šta god ono želi. Želim da sam izabere koje je njegovo mesto na ovoj planti. Ne želim da bude pod pritiskom društva koje će mu reći koji je rod, pre nego što progovori", rekla je tada ona.

Emili je liniju uspela da povrati u rekordnom roku, zbog čega su je mnogi optužili da nameće nerealne standarde ženama širom sveta. 

Kontroverzna makenkna uživa da ističe svoje fizičke adute, a to je učinila i na zabavi povodom njenog 31. rođendana. Emili nije želela da žurka bude uobičajena pa je okupila najbolje drugarice i zaputila se u vreli Meksiko, a njene fotografije u minijaturnom bikiniju izazvale su mnogo pažnje.

Profimedia Emili Ratajkovski u bikiniju

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna