SVI PRIČAJU O POTEZU NOVAKOVOG PROTIVNIKA NA VIMBLDONU: Šta je uradio Nik Kirjos zbog devojke pre samog meča

Instagram / costeenhatzi

Nik Kirjos je već privukao veliku pažnju na Vimbldonu, kako na terenu, gde danas igra u finalu sa Novakom Đokovićem, tako i van terena gde ga viđaju sa jednom mladom lepoticom.

Reč je o Kostin Haci, influenserkom iz Australije, s kojom je u vezi, kako je objavio, od početka ove godine. Kostin je pet godina mlađa od Kirjosa, ima 25 godina i osnovala je agenciju koja se bavi uređenjem enterijera. Blogerka živi u Sidneju, kao i Nik, a pratila ga je na turnir u Melburnu, kao i sada na Vimbldon.

Nik je veoma zaljubljen, a dokaz tome je i da je već zaprosio Kostin. Čini se da ona umnogome doprinosi njegovoj emotivnoj stabilnosti, premda je sve zapanjilo što se s njom dopisivao preko Instagrama uoči samog finala Vimbldona.

Dok je Novak već vredno trenirao na terenu, Nik je slao poruke svojoj crnokosoj lepotici. Ona mu je poželela sreću, a on odmah odgovorio naglasivši koliko mu znači njegova podrška. Upravo na osnovu jedne od objava na Instagramu, javnost je naslutila da su vereni, a Nik je u intervjuu za britansku štampu rekao da će se njih dvoje uskoro venčati.

"Lako je biti u vezi kad joj se oboje predaju. U prošlosti sam imao veze koje postaju brutalne kad nisi dugo sa partnerkom", izjavio je Kirjos. 

Kako Kostin izgleda, pogledajte u galeriji slika!

Instagram / costeenhatzi Kostin Haci je devojka protivnika Novaka Đokovića na Vimbldonu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna