"ŽENE SE UBIŠE DA BUDU ZAVODLJIVE, TE SILIKONI, TE BOTOKSI": Sloboda Mićalović u mini haljini - Ona zaliže kosu i kraj

Glumica Sloboda Mićalović još jednom je potvrdila teoriju da je "manje zapravo više".

ATA / Antonio Ahel

Sloboda Mićalović poznata je po tome da neguje prirodan izgled i sveden modni stil, a upravo u toj jednostavnosti je srž njene lepote.

Glumica je sinoć sa starijom sestrom Mirjanom bila na koncertu pevača Marka Luisa, a za tu priliku odabrala je pravu letnju odevnu kombinaciju - kratku belu haljinu.

Kosu je vezala u nisku punđu, a čitav stajling upotpunila je crnom tašnom i diskretnim srebrnim nakitom. U mnoštvu komplimenata koji su usledili ispod fotografije, našao se i onaj koji je Slobodi uputila slavna koleginica Monika Beluči, koja joj je ostavila tri emotikona srca.

Njih dve su se upoznale tokom snimanja filma "Na mlečnom putu", Emira Kusturice, u kojem su obe igrale, a od tada često jedna drugoj komentarišu fotografije na društvenim mrežama.

Prirodnu lepotu Slobode Mićalović zanimljivim komentarom pohvalio je i jedan od njenih pratilaca, te svojim rečima izazvao mnogo pažnje.

"Žene se ubiše da izgledaju zavodljivo, te silikoni, te botoksi... Ona zaliže kosu i obuče haljinicu... Kraj", napisao je on. Mnogi su se složili sa njegovim rečima, a glumica se zahvalila na komplimentu tako što je lajkovala pomenuti komentar.

Još fotografija Slobode Mićalović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Lepa glumica blista na svakom crvenom tepihu!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna