Provod koji se pamti u čast 10. godišnjice: IQOS Together X Sensorium Global Event

Nezaboravan događaj!

Promo

Senzorijum je mesto na kojem su sva čula u potpunosti probuđena. Impresije iz spoljašnjeg sveta se prenose tako da sve što opažamo bude pojačano do maksimuma.

Upravo takav doživljaj su imali svi posetioci IQOS Together X Sensorium Global Eventa koji su se okupili 19. oktobra u prestonici Japana.

Bio je ovo dosad neviđen događaj u čast 10. godišnjice koju je IQOS proslavio uz brojne goste i svoje punoletne korisnike iz celog sveta. Priliku da na jednom mestu ožive sva svoja čula imali su i punoletni gosti iz Srbije, zajedno sa punoletnim korisnicima IQOS-a iz celog sveta.

Promo 

Fantastičan event je odveo sve posetioce na multi-senzorno putovanje koje je izašlo iz tradicionalnih okvira. Među izvođačima bio je i Steve Aoki, jedan od najpoznatijih svetskih DJ-eva, koji je dao posebnu dimenziju ovom jedinstvenom Sensorium Eventu.

Bilo je to slavlje radoznalosti, kreativnosti i zajednice na kojem se posetiocima pružila prilika da uživaju u nezaboravnom putovanju kroz čula, uz inovativne umetnike i interaktivna iskustva. Bio je ovo jedinstven doživljaj kakav se više neće ponoviti, ali su tu fotografije da vam dočaraju nezaboravnu atmosferu - pogledajte ih u galeriji.

IQOS nije proizvod bez rizika i oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.