KUPAĆI KOSTIMI KOJI PRIKRIVAJU STOMAK: 3 modela vizuelno sužavaju struk, a jednu grešku ne smete da napravite

Ako tražite kupaći kostimi koji prikriva stomak, evo saveta!

Shutterstock

Kad birate kupaći kostim, najvažnije je da vam bude udoban. Ne zaboravite da u njemu treba da budete ne samo taj jedan trenutak pred ogledalom u prodavnici, već satima na plaži gde treba da uživate u kupanju i zabavi.

Neudobnost kupaćeg kostima je najgora karakteristika, ne samo zato što ćete se u njemu loše osećati, već ćete loše i izgledati.

Ako vas delovi kostima stežu, a ivice i bretele se usecaju, dobija se efekat "prelivanja" koji nije nimalo privlačan. Zato je važno da uvek pažljivo birate i veličinu i model, a evo koji su odlični za dame sa viškom kilograma.

Potražite modele sa ojačanjem ispod dekoltea, bilo da su u pitanju ugrađene žice ili šire lastiš trake koje podižu grudi. Lep efekat daju modeli sa vertikalnim prorezom između korpica.

Shutterstock  

Ukoliko imate izražen stomak, a manje grudi, odlučite se za modele sa karnerima na dekolteu, tako se dobija izbalansirana silueta.

Jednodelni kupaći kostimi (monokini) su preporučljivi i zato što štite veću površinu kože nego bikini. Damama sa viškom kilograma odlično pristaje blago drapiran materijal na sredini, jer prikriva stomačić.

Shutterstock  

Isti efekat se postiže i sa ukrštenim trakama koje dodatno podržavaju najširi deo siluete.

Shutterstock  

Pročitajte i kako najbrže skinuti salo sa stomaka.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milica Pavlović se skinula u kupaći  Instagram

Tekst: Lepa&Srećna