JEDAN MODEL TORBE OBELEŽIĆE 2024. GODINU: Praktična, ide uz sve i verovatno je već imate

Ovaj trend bio je veoma popularan i pre nekoliko godina.

Profimedia

Već smo navikli da modni trendovi smenjuju zajedno sa godišnjim dobima, te praćenje mode po svaku cenu može da bude veoma skup "hobi". Zato se svaki put radujemo kada dizajneri i modni stručnjaci neki poprilično klasičan komad proglase modnim hitom.

Ovoga puta se jedan model torbe kao "obavezan" modni trend izdvojio kako na revijama u kojima su predstavljene kolekcije za proleće/leto 2024, tako i na Instagramu, gde su modne infuenserke već pokazale svoje favorite.

U pitanju je čuvena "slouchy" torba, mekani model bez strukture, koju neki jednostavno nazivaju - vrećasta. Ova torba izdvojila se kao primarni trend kada je reč o torbama za celu 20024. godinu, a njene glavne prednosti su fleksibilnost i udobnost.

Profimedia 

Koji god stil da preferirate, lako ćete moći da pronađete model torbe koji vam savršeno odgovara, jer su u ponudi najrazličitije boje, modeli ukrašeni grafičkim linijama, kao i boemskim i šik detaljima, kao i sasvim jednostavni, jednobojni modeli.

U svoju kolekciju uvrstila ih je i britanska dizajnerka Viktorija Bekam, i to plasirajući trend nošenja otvorenih torbi. 

Profimedia 

Ako je sudeći po fotografijama sa ulica svetskih prestonica i na Instagramu, ljubiteljkama mode ovaj trend se jako dopao, pa su društvene mreže preplavljene prikazima prelepih "slouchy" torbi koje se zaista lako uklapaju u sve odevne kombinacije.

Da li se vama dopada ovaj trend? Pogledajte i Najnoviji hit model obuće koji ćete ili obožavati ili mrzeti.

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

Mob wife estetika  Tiktok/mikaylatoninato

Tekst: Lepa&srećna/B.S.