SAMO NIKOL SME U 56. GODINI DA SE POJAVI OVOLIKO RAZGOLIĆENA: Odvažna haljina na koju se mnogo mlađe žene ne usuđuju

Australijska glumica Nikol Kidman pojavila se na premijeri filma u Njujorku u veoma hrabroj kreaciji.

Profimedia

Holivudska glumica NIkol Kidman (56) sinoć se u Njujorku pojavila na premijeri filma Expats, u haljini koju mnoge žene, čak ni nekoliko decenija mlađe, ne bi imale hrabrosti da obuku!

Odvažnu kreaciju sa dubokim šlicem, potpuno golim leđima i prorezima na stomaku glumica je ponosno šetala crvenim tepihom, pod njenom čuvenom parolom "tinejdžerskih izbora".

Profimedia 

"Donosim nasumične, lude izbore. Ja to zovem "tinejdžerski izbori" jer nikad ne razmišljam o posledicama. Moram da se nateram da pola vremena razmišljam o posledicama. Deo mog mozga jednostavno ne razmišlja tako", objasnila je glumica.

Izazovna haljina otkrila je savršenu kožu i mišiće na leđima slavne plavuše i pokazala koliko glumica vodi računa o svom telu.

Profimedia 

Uz atraktivnu toaletu sa zelenom postavom, Nikol je ponela neprevaziđene crne špic salonke, a posebnu pažnju posvetila je nakitu.

Profimedia 

Zbog dominantne haljine, Nikol nije htela da preteruje sa ostatkom stajlinga, te se odlučila za diskretnije dijamantske minđuše, ali i upečatljiv sat sa metalnom narukvicom i bogatu ogrlicu.

Inače, australijska zvezda poznata je po hrabrim modnim izborima i stalno istuče kako je ne zanima šta drugi ljudi misle dokle god se njoj nešto dopada, i da nikada ne bi dozvolila da je tuđe mišljenje sputava u bilo čemu. Pogledajte i kakve džempere i haljine u 2024. više niko neće nositi.

BONUS VIDEO

This browser does not support the video element.

NAJURILI JE SA TELEVIZIJE ZBOG DEKOLTEA DO PUPKA: Jednoj od najlepših Jugoslovenki haljina UNIŠTILA karijeru!  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&srećna/B.S.