NISU VAM POTREBNE VISOKE POTPETICE, OVA OBUĆA VIZUELNO IZDUŽUJE NOGE: Tri modela koji "dodaju" centimetre

Nije lako izdržati ceo dan na visokim potpeticama, pa je dobro da se poslužite ovim trikovima.

Shutterstock

Nije veliki broj onih srećnica koje su rođene sa manekenskom figurom i dugim nogama. Visoke potpetice su prva pomoć za dame koje bi želele koji centimetar viška, ali nije lako izdržati ceo dan u štiklama. Srećom postoje tri modela sandala koji vizualno izdužuju noge, a istovremeno su udobne! 

Sandale s platformom

Neki tvrde da je platformama odzvonilo, ali mnogi bez njih ne mogu da zamisle leto. Osim što su izrazito udobne, vizuelno izdužuje noge. Praktične i trendi čine da figura izgleda vitkije. Osim toga, dobro odabrana sandala s platformom osigurava uspravno držanje i daje pečat svakoj modnoj kombinaciji.

Profimedia 

Boja obuće

Pravilno izabrana boja takođe može vizuelno da izduži noge. Već je poznato da obuća u boji kože čini da noge izgledaju vitkije i duže. Takođe, ako su recimo sandale iste boje kao pantalone ili suknja koju nosite, to ima isti efekat.

Obuća s vrhom u špic

Bez obzira da li se radi o sandalama, baletankama, ako je vrh u špic noga izgleda duže. Preporučuje se i duboki izrez na prstima zbog čega stopalo izgleda ženstvenije. Takođe, i obuća sa providnim detaljima izgleda atraktivno i efektno.

Shutterstock  


Tekst: Lepa&Srećna