3 IDEALNE HALJINE ZA LETO 2020: modeli koje možete nositi svuda od plaže do svečane večere (FOTO)

 

Shutterstock

Savršene haljine - nosive u svim prilikama - to je ono što želi svaka žena kad krene na godišnji odmor!

Svi koji vole kraljicu Leticiju i njen stil zapazili su da je upravo to spakovalaza radno letovanje, piše Glossy.

To je za modne sladokusce, naravno, prilika da uživaju u modnim odabirima lepe supruge kralja Felipea VI od Španije, a kraljica Leticija nas nije razočarala.

Naprotiv, ona briljira čak i na najvišim temperaturama, a posebno je zanimljivo što su centralni deo čak tri njene poslednje odevne kombinacije isključivo bele letnje haljine!

Košulja-haljina

Kralj, kraljica i njihove naslednice princeza Leonor i princeza Sofija najpre su u Palmi obišli jedan socioedukativni centar koji vodi neprofitna organizacija Udruženje Sv. Vinko Paulski.

Španska kraljica oduševila je izborom lagane košulje-haljine brenda Vintidž Ibica s vezom u obliku cvetova, koju je kombinovala sa svojim već viđenim espadrilama modne kuće Makarena.

Shutterstock  

Haljina prikladna i za plažu i za svečanost

Felipe VI i Leticija potom su, bez ćerki, posetili ostrvo Menorka, gde su, u društvu španskog ministra unutrašnjih poslova, obišli jednu fabriku sira, a kraljica je iznenadila sve ponevši haljinu s bretelama ukrašenim karnerčićima.

Ponovo je reč o modelu midi-dužine, ovog puta još laganijem i udobnijem na vrlo visokim temperaturama, a Leticija je ostala verna espadrilama sa "slaganom" petom, svojoj omiljenoj obući ovog leta.

Shutterstock  

Elegantna haljina za više od 30 stepeni

Kraljevski par produžio je na Ibicu, gde su posetili arheološko nalazište i muzej s feničanskom nekropolom.

Ovog puta, izbor španske kraljice bila je maksi-haljina ukrašena čipkom i volančićima i bez rukava, a reč je o modelu brenda Karo Ruis Ibicakoji nosi naziv Aida lace long dress.

Ponovo je ponela espadrile s potpisom kuće Makarena, a tu je slamena letnja tote torba marke Whittelily. Naravno, kao i uvek, Leticija je nosila svoj zaštitni znak — zlatni prsten Karen Halam.

Shutterstock  

Shutterstock  

Shutterstock  

Izvor: Glossy