MELANIJA I LETICIJA NOSE SLIČNE HALJINE KOJE ĆE OBELEŽITI MODNO LETO 2020: ovaj model želi svaka žena u Srbiji jer je praktičan i lako se uklapa uz sve (FOTO)

Foto: Profimedia Author: Mercedes Menendez Copyright: ©Mercedes Menendez/Pacific Press Description: The kings Don Felipe VI and Doña Letizia are in Canary Islands, the first destination of their tour in Spain that will take them to visit the 17 autonomous communities from today and during the month of July, to know first-hand the situation that each one lives region after the coronavirus pandemic and reactivate the economic, social and cultural sectors with their presence. In Tenerife they visited a banana plantation Software:PhotoShelter http://www.photoshelter.com Created: 2020:06:23 23:00:01

Jednostavan kroj i lako kombinovanje sa raznim tipovima obuće čine košulju-haljinu omiljenim komadom za leto!

Kako je moda za leto 2020. godine sva u znaku "oversize", ne čudi što ova produžena verzija muške košulje pleni pažnju i jedne kraljice i jedne predsedničke supruge.

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država odabrala je za ovu priliku midi košulju-haljinu svetloplave boje, piše Glossy.

U pitanju je model dizajnerke Rejčel Ros koji je prilično pristupačan za Melanijine standarde (izdvojila je samo 139 dolara), a gospođa Tramp odlučila je da je kombinuje sa skupocenim belim baletankama Rožera Vivijea.

Zanimljivo, kraljica Leticija od Španije odabrala je sličan izgled za sastanak sa španskim ministrom zdravlja Salvadorom Iljom i posetu jednom manastiru u okolini Taragone.

Reč je o nešto lepršavijoj verziji košulje-haljine, koju krasi i vrlo efektan pojas vezan u mašnu, a i supruga španskog kralja Felipea VI odabrala je belu obuću, s tim što je ona ponela model koji je ovo leta zaštitni znak njenog stila — trendi espadrile!

Porub nejednake dužine je poseban znak elegantne pomodnosti, kako to rade kraljice stila - pogledajte u galeriji slika!

HALJINA-KOŠULJA JE HIT LETA - GALERIJA SLIKA!

Izvor: Glossy

LepaiSrecna MELANIJA I LETICIJA NOSE SLIČNE HALJINE KOJE ĆE OBELEŽITI MODNO LETO 2020: ovaj model želi svaka žena u Srbiji jer je praktičan i lako se uklapa uz sve (FOTO)