Prijavite se za besplatni "Lepa&Srećna" masterclass! Otkrivamo vam kako da napravite savršenu frizuru za tren

Besplatni događaj "Lepa&Srećna Masterclass by Aleksa Rabrenović" biće održan u subotu, 19. oktobra u Big Fashion tržnom centru.

Promo

Želite da naučite kako da kod kuće napravite frizuru kao u salonu, a da ne morate da potrošite čitavo bogatstvo na uređaje za stilizovanje? Prijavite se za besplatni "Lepa&Srećna Masterclass by Aleksa Rabrenović powered by Batiste" i za nekoliko sati naučićete sve trikove i cake potrebne da vaša kosa zablista u svakoj prilici!

Magazin "Lepa&Srećna" svojim čitateljkama poklanja besplatni masterclass koji će održati Mr. Hair Aleksa Rabrenović, beogradski frizer posebno poznat po balayage tehnici o čemu svedoče mnoge poznate dame koje su njegovi klijenti, i brojni pozitivni komentari na njegovom Instagramu.

U subotu, 19. oktobra u Big fashion tržnom centru u Beogradu, dođite da saznate trikove profesionalaca za savršenu frizuru u svakoj prilici, i otkrijete koje proizvode koriste da bi postigli rezultate za divljenje!

Kroz kombinaciju teorije i prakse, "Lepa&Srećna Masterclass by Aleksa Rabrenović powered by Batiste", uz podršku brenda Collacare, vodi vas kroz proces stilizovanja kose u svakoj prilici. Ali, to nije sve! Pridružite nam se na Aleksinoj radionici, a potom se prijavite za takmičenje - zajedno ćemo praviti frizure uz dragocene trikove koje je pokazao! Sve učesnice takmičenja dobiće goodie bag. Stručni žiri u sastavu Mr. Hair Aleksa Rabrenović, predstavnik generalnog sponzora Batiste, i glavna i odgovorna urednica magazina "Lepa&Srećna", Žaklina Milenković, svečano će proglasiti tri najbolje frizure, pobednici, drugom i trećem mestu slede vredne nagrade!

Dođite u Big Fashion tržni centar u Višnjičkoj 84, u subotu, 19. oktobra u 16 časova i naučite kako da napravite savršenu frizuru za tren! Prijavljivanje za događaj je obavezno, PRIJAVITE SE POPUNJAVANJEM JEDNOSTAVNOG FORMULARA jer je broj mesta ograničen!

Tekst: Promo