FITWELL uz podršku L'Oréal Paris: Energija, motivacija i saveti za lepotu u Beogradskoj Areni

Promo

Beogradska Arena je u subotu, 14. septembra, po prvi put ugostila FITWELL Show u organizaciji poznatih fitness influenserki i preduzetnica Milice i Janke Budimir. Više od 500 žena iz celog regiona uživalo je u jednodnevnom programu prepunom emocija, dobre energije i raznih iznenađenja.

Posetioce je očekivala inspirativna panel diskusija na temu ženskog zdravlja, koju je vodila Mina Smiljanić. O fizičkom i mentalnom blagostanju govorile su Dunja Jovanić, Nemanja Milović, Jelena Stanivuković i Ana Petrović. Usledio je centralni deo događaja - masovni trening pod vođstvom sestara Budimir, koji je, uz sjajnu muziku i zaraznu energiju, ostavio neizbrisiv trag na svih 500 učesnica. Dan je zaokružen vođenom meditacijom koju je vodila Marija Hadžović.

Pored centralnog programa, učesnici su mogli da se upoznaju sa ponudom na štandovima partnera projekta i uživaju u raznim aktivacijama. Posebno interesovanje privukao je L'Oréal Paris kutak, gde su posetioci imali priliku da testiraju proizvode, kao i da dobiju personalizovane preporuke za rutinu nege lica od strane promo tima L'Oréal Paris, #1 brenda u nezi kože lica žena*

U atmosferi inspirisanoj lepotom i pariskom elegancijom, L'Oréal Paris je predstavio četiri linije proizvoda za negu lica:

Bright Reveal, rutina nege lica protiv tamne fleke umanjene kod 90% žena** . Nega lica sa nijacinamidom protiv tamnih fleka, stručno formulisana za smanjenje svih tipova fleka, uključujući staračke pege, fleke od sunca i akni. Nijacinamid je moćan sastojak koji klinički dokazano smanjuje vidljivost hiperpigmentacija.

Promo 

Revitalift Laser: Linija za ciljano delovanje na bore, čvrstoću i teksturu kože. Napredna pomlađujuća nega za vidljive rezultate, koja za 2 meseca umanjuje 3 godine izgleda bora.***

Revitalift Filer: Vraća jedrinu i pruža koži zaštitu u jednom potezu zahvaljujući formuli sa mikrofiler hijaluronskom kiselinom. Inovativna kombinacija tri tipa hijaluronske kiseline deluje na različitim nivoima: makro hijaluronska kiselina hidrira površinu kože, mikro hijaluronska kiselina deluje u gornjim slojevima kože, dok nova mikrofiler hijaluronska kiselina efikasno popunjava bore.

Revitalift Clinical: Rutina obogaćena vitaminom C namenjena borbi protiv prvih znakova starenja.

FITWELL Show, pod sloganom FOLLOW GROW GLOW, potvrdio se kao najveći fitness i wellness događaj u regionu, a organizatorke, sestre Budimir, obećavaju da će tek slediti novi koraci i uzbudljivi projekti. Još jednom se potvrdilo da su energija, motivacija i nega, uz podršku brendova poput L'Oréal Paris, ključni elementi za ispunjen i lepši život.

*Bazirano na NielsenIQ RMS podacima, za kategoriju proizvoda za negu kože lica žena, za period u trajanju od 12 meseci do decembra 2023. godine, s obzirom na ukupnu vrednost prodaje, na tržištu široke potrošnje u 33 zemlje (Copyright © 2024, NielsenIQ).

**Klinička studija korišćenja Bright Reveal seruma dva puta dnevno + Bright Reveal fluida ujutru, vidljivost veličine tamnih fleka, 40 žena, 4 nedelje.

***Klinička evaluacija, 97 žena, ekvivalent u godinama poboljšanja izgleda bora.