Mesečni horoskop za septembar 2024: Zlatna šansa za Jarca, Rak blista, a vi?

Pogledajte šta astrolozi prognoziraju za septembar 2024. Biće to veoma turbulentan mesec za brojne horoskopske znakove.

Shutterstock

Ovan

Septembarski mlad Mesec 3. podseća vas da ne budete previše strogi prema sebi. Greške su deo života, zato se ponašajte ljubazno prema sebi kao prema prijatelju. Budite dinamični i pažljivi na poslu, jer je ovog meseca lako prevideti kritične detalje. 23. septembra, Venera će začiniti vaš ljubavni život dajući vam poseban šarm. Samci se mogu naći u strasnoj situaciji bez obaveza, dok se parovi upuštaju van okvira da istraže jednu tabu želju. Pomračenje Meseca 18. je vaš znak da se opustite. Kao neko ko je uvek "uključen", dozvolite sebi da se opustite bez osećaja krivice.

Bik

Septembar vam obogaćuje ljubavni život. Za samce, romansa je u u izgledu, dok parovi dele obnovljenu vezu u trenutku ranjivosti i međusobnog razumevanja. Čeznete za odmorom od rutine; vreme je da se opustite i unesete malo smeha u život. Zamislite večeri plesa i pesme, zabavu ili spontana putovanja. 18. pomračenje Meseca osvetljava prijatelja kome je potrebno nešto više od opuštenog ćaskanja. Oni traže čvrstu podršku, a vi znate sve prave reči. Istupite s puno empatije i pokažite da nisu sami. Budite njihov heroj.

Blizanci

Mars ubrzava vašu potrošnju, iskušavajući vas da se krenete na impulsivnu kupovinu. Dok zaslužujete malo oduška, čuvajte se da ne zažalite. Ako niste sigurni u vezi sa velikom kupovinom, prespavajte. Kvalitetno vreme sa bliskim članom porodice je divan vrhunac ovog meseca. Govorite iz srca bez brige da ćete zvučati glupo ili preterano emocionalno – vaša otvorenost će samo ojačati vašu vezu. Do 22. septembra sunce označava finiš kreativnog projekta. Vreme je za slavlje! Potapšajte sebe po ramenu zbog impresivnog posla koji ste obavili.

Rak

Plutonovo povlačenje vam daje priliku da se uhvatite u koštac sa tim mučnim pitanjem veze koje ste zaobilazili. Za samce, septembar menja kriterijume za upoznavanje. Ono što želite od budućeg partnera dramatično će se promeniti, stara očekivanja se moraju zaboraviti. Pomračenje Meseca 18. septembra mami neke Rakove na preko potreban beg, dok drugi putuju digitalnih putevima. Venera je u misiji da vam promeni izgled kako biste konačno otkrili svoj najlepši lik. Spremite se da zablistate, i iznutra i spolja.

Lav

Merkur vas poziva da istražite duhovne granice. Možda ćete pronaći svoj ritam u jogi, otkriti metafizički koncept koji preokreće vaš pogled na svet ili započeti neki majndful kurs. Mars označava zagonetnog šarmera koji prodaje mudrost koja je previše dobra da bi bila istinita. Verujte svojim instinktima: ako vam se nečiji stav čini nedorečenim, napustite taj odnos. Finansijski, mlad Mesec 3. septembra otkriva način kako da ojačate svoj novčanik. Do pomračenja Meseca 18. septembra, ta ideja bi mogla i da se ostvari. 

Devica

Za Device su promene na pomolu. Počnite iznova sa novim pogledom na odnose, pa čak i na svoju sliku. Ovaj mesec vam nudi mogućnost da resetujete svoje odnose. Zapamtite, veze koje stvarate često su ogledalo vašeg samoljublja i samopoštovanja. Ako planirate da promenite imidž, nastojte da to završite pre 22. septembra, kada se sunce oprašta od vašeg znaka. Nakon preobražaja, vaša pažnja se okreće finansijama. Kako se mesec zatvara, kosmos pruža unosnu priliku da povećate saldo u banci. Međutim, ovde se manje radi o brzim pobedama, a više o dugoročnim dobicima. Zamislite to kao sadnju semena za buduće stablo novca koje će sigurno cvetati.

Vaga

Kako Sunce ulazi u vaš znak 22. septembra, to označava početak vaše lične nove godine. Pre toga, napravite korak unazad i razmislite o tome kojim područjima vašeg života treba malo dodatnog sjaja. Kada dobijete svoj plan igre, kosmos vam daje zeleno svetlo da samouvereno idete napred da biste ispoljili svoje želje. Sa Merkurom u vašem znaku od 26. septembra, u glavi vam je mnoštvo briljantnih ideja. Iako takva kreativnost može biti neodoljiva, ostanite fokusirani. Koncentrišite se na praćenje jednog ili dva fantastična koncepta, a da ne skrećete sa puta.

Škorpija

Septembar vas poziva da se okrenete ka sebi sa otkrivenjima koja su dovoljno moćna da preoblikuju vašu budućnost. Plutonovo kretanje unazad pruža drugu priliku da izrazi ono što je ostalo neizrečeno, nudeći zatvaranje ili isceljenje. Kada se sunce useli u vaš sektor duhovnosti 22. septembra, zaronite u ezoteričnu temu koja vas očarava. Možda čak osetite potrebu da se konsultujete sa vidovnjakom. Venera se pojavljuje već sledećeg dana, izvlačeći vas iz svake introspektivne spirale u vrtlog društvenog života. Osećaćete se apsolutno predivno, biće kao da hodate po suncu.

Strelac

Nemate dovoljno novca? Pluton oživljava finansijsku priliku za koju ste mislili da je nestala. Budite oprezni: može se vratiti ili se može pojaviti neki novi izdatak. Ovog puta ćete biti bolje pripremljeni, naoružani novostečenim znanjem. Čuvajte se 3. septembra, jer okršaj Marsa i Neptuna zamagljuje istine, što dovodi do bele laži. Merkur izoštrava vaše komunikacijske veštine od 9. septembra Progovorite o toj revolucionarnoj ideji o kojoj ste razmišljali – ona je važeća. Pomračenje Meseca 18. septembra približava vas ključnoj osobi u vašem životu. Neka vam kamera bude pri ruci da biste zabeležili dragoceni trenutak sa njom.

Jarac

Pluton ponovo posećuje vaš znak; vidite to kao zlatnu priliku da izvučete lekciju iz prošlih borbi i pronađete kraj. Mars pojačava vrelinu u zoni vaše veze, ali dok strast bukti, pazite na potencijalne sukobe. Crvena planeta pojačava strasnu hemiju, što može biti uzbudljivo, ali zapamtite da isti plamen koji podstiče želju takođe može da zapali sukob. Za samce, hitna odluka može dovesti do slatke romanse. Ako koristite društvene medije za posao, pomračenje Meseca otkriva strategiju koja menja igru koja značajno poboljšava vaše prisustvo na mreži.

Vodolija

Septembarski mlad Mesec 3. nudi samcima priliku da resetuju svoj emocionalni kompas. Ako ste optuženi da svoja osećanja držite na ledu ili izbegavate obavezu, sada vam Mesec pomaže da promenite tu priču. Kada pomračenje Meseca dostigne vrhunac 18. septembra, očekujte uspon u romantici kroz veličanstven gest ili razgovor koji otkriva dušu. Sunce vas podstiče da kasnije tokom meseca usvojite novu veštinu. Bilo da savladate jezik ili kodirate, proširite svoje vidike i obogatite svoju stručnost. Od 23. septembra Venera sprema unapređenje ili priznanje za dobro obavljen posao.

Ribe

Mlad Mesec 3. septembra udahnjuje život vezama. Ako ste osetili da vam nedostaje ljubav, sada je vreme da promenite svoj pristup ili, ako ste slobodni, izložite se da privučete pravog partnera. Iz vedra neba, Uran donosi neočekivane vesti, podstičući da ponovo razmislite o tome kako upravljate vremenom i novcem. 18. septembra, pomračenje Meseca u vašem znaku donosi veliku ličnu ili profesionalnu prekretnicu do završetka. Ali nemoj stati tu. Gradite svoj uspeh da biste dostigli još veće visine. Do kraja meseca potražite unosnu investiciju ili priliku za partnerstvo koja obećava da će se isplatiti.

Pročitajte i zdravstveni horoskop za 2024. godinu.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.