Dnevni horoskop za 8. oktobar 2024: Crveni alarm za Bika, Strelac u riziku, a vi?

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2024. - posao, ljubav i zdravlje.

Foto: Shutterstock

Ovan

Moguć je lep susret sa starim prijateljem. Na poslu imate osećaj da pokušavaju da nadjačaju vaše mišljenje i to vas prilično uznemirava. Moguć je i priliv novca iz novog projekta, dobrodošlo poboljšanje finansijske situacije. Zdravstveno ste dobro.

Bik

Dobijate maksimum, finansije su u redu, a i ljubavni život se poboljšava. Budite oprezni pri potpisivanju bilo kog ugovora. Zdravlje neće biti stabilno danas, vodite računa jer možete pretrpeti povrede ili doživeti neku nezgodu, vozite pažljivo.

Blizanci

Izbegavajte sarkastične komentare ili ćete emocionalno povrediti svog partnera. Finansijski, uslovi bi mogli postati povoljniji. Dobar je trenutak da pokrenete posao, jer postoji veća šansa da će procvetati i postati veliki uspeh. Zdravstveni problemi mogu da se pogoršaju, pazite na terapiju.

Rak

Za sve koji imaju veze s obrazovanjem, danas je prilično naporan dan. Ipak, dobar je dan da se uhvatite u koštac sa izazovima, biće ponosni svi na vas. Ako privodite kraju veliki projekat, planete su na vašoj strani.

Lav

Velike prilike dolaze vam u susret i pravo je vreme da ih iskoristite. Ako tražite priliku u svojoj oblasti, mogli biste je dobiti jer sve ide vama u korist. Finansijski stiže lepa pomoć, a i romantika se vraća u vaš život.

Devica

Lični i profesionalni život neće biti stabilni. Moguće je da će doći do kraja posla ili veze. Ovo bi vas moglo emotivno poljuljati. Srčani bolesnici moraju da izbegavaju prekomerni stres. Ako ste angažovani u humanitarnim akcijama, stižu nagrade.

Vaga

Danas će za vas biti prilično naporan danMoguća rasprava, svađa, lični život veoma nestabilan. Ako ste roditelji, pazite na dečje zdravlje. Finansijsko stanje solidno.

Škorpija

Verovatno ćete isplanirati izlazak sa partnerom večeras. Budite iskreni i učinite da se oseća posebno. Izbegavajte oštre reči s bilo kim. Vodite računa o zdravlju i izbegavajte stres. Zdravstveni i finansijski uslovi bi trebalo da se poboljšaju.

Strelac

Vaše zdravlje će se danas poboljšati i osećaćete se mnogo bolje. Ne dozvolite da vas bilo čiji komentari uznemiravaju. Izbegavajte pozajmice, rizično je. Postojeće veze će se verovatno poboljšati i svi nesporazumi će se konačno razjasniti.

Jarac

Mogli biste se uključiti u neku društvenu aktivnost večeras. Izlazak novca je prilično verovatan. Zdravstveno stanje možda neće biti stabilno danas. Supružnici će verovatno podeliti iskrene poruke. Studenti bi danas mogli biti zauzeti nekim kreativnim radom.

Vodolija

Profesionalno, može se očekivati rast koji će vam pomoći da unapredite svoje znanje i veštine. Doživećete stalan napredak u poslu. Priliv novca je verovatan. Zdravlje vam je solidno, a i romantična situacija je sve bolja.

Ribe

Zapamtite, profit je nagrada za preuzimanje rizika. Ovo je dobro vreme da preuzmete rizike, jer ćete verovatno uskoro dobiti povoljne rezultate. Dobre vesti od starog prijatelja mogu vas obradovati. Finansijski i zdravstveni uslovi će vam danas ići u prilog.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.