Dnevni horoskop za 26. oktobar 2024: Vodolija se zaleće, Ribama se ostvaruju romantični snovi, a vama?

Dnevni horoskop za 26. oktobar 2024. - posao, ljubav i zdravlje.

Shutterstock

Ovan

Verovatno ćete uspostaviti prijateljske odnose sa svojim nadređenim. Zdravlje i finansijske prilike će se verovatno okrenuti u vašu korist danas. Ovo je dobar dan da preuzmete izazovne zadatke i učinite svoje roditelje ponosnim. Bićete ispunjeni osećajem ushićenja i sreće, a vaše samopouzdanje će danas biti na vrhuncu.

Bik

Danas će se stvari okrenuti u vašu korist, stižu zasluge za trud koji ste uložili. Ipak ne zanosite se previše maštanjima. Neki problemi sa zdravljem mogu vam danas stvarati neugodnosti, naročito obratite pažnju na zube.

Blizanci

Razvoj događaja obećava priliv novca, a zdravstveno ste veoma stabilno. Ipak, pripadnici znaka koji su i roditelji treba da malo pripaze na zdravlje dece. U ljubavnom polju ima komplikacija, moguće su svađe sa partnerom.

Rak

Danas ćete verovatno čuti neke grube reči. Savet je se da se zauzmete za sebe i ne dozvolite da vas spoljašnji svet uznemirava. U narednim danima može stići pozivnica za lep društveni događaj. Ne pozajmljujte novac, rizično je.

Lav

Ovo je dan pun prilika i imaćete dovoljno vremena da završite svoje zaostale zadatke. Finansijska situacija možda neće biti stabilna, ali ako prištedite, prevazići ćete krizu. Bivši partner mogao bi pokušati da se vrati u vaš život i pokušaće da vas kontaktira danas. Savetuje se da učite iz prošlosti i ne prepustite se emocijama.

Devica

Uskoro će u vaš život doći novi poznanik i promeniće ga na neki način. Zdravstveni problemi danas mogu biti problem, ali terapija će biti efikasna. Finansijske prilike danas su u vašu korist. Za studente, ovo bi mogao biti naporan dan, ali porodica i prijatelji pružiće podršku.

Vaga

Postoji veliki rizik šansa da će vas neko blizak prevariti, zato držite oči i pazite kome verujete. Finansijski, trenutno ste stabilni. Danas su mogući mentalni pritisci, prihvatite situaciju kakva jeste.

Škorpija

Odnosi sa nadređenim će ojačati. Vaš obim posla će se povećati, ali ćete to dobro podneti. Danas ćete možda morati da donesete neke teške odluke, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Finansijski, situacija će biti stabilna, a i ljubavni život je u redu.

Strelac

Vaši planovi će verovatno ići kako ste zamislili. Romantika će se vratiti u vaš život. Finansijski, mogli biste se suočiti s krizom, pa pazite na troškove. Hronične bolesti danas pred pogoršanjem, ostanite kod kuće.

Jarac

Vaše osobine poput marljivosti, iskrenosti i odlučnosti pomoći će vam da napredujete profesionalno. Vaš finansijski status će se poboljšati, ali nemojte da povećavate troškove.

Vodolija

Imate pravu priliku da ostvarite svoje snove, vreme radi za vas. Ipak budite realistični u pogledu ljubavnih očekivanja, više se usmerite na lična ostvarenja. Pripazite i na zdravlje, moguća je virusna infekcija.

Ribe

Verujte svojim osećanjima i intuiciji. Poznanstva obećavaju, ljubavni život dobija na snazi i romantične fantazije nisu bez osnova. Na profesionalnom planu, vreme je da uživate u plodovima svog rada.

Pročitajte i koji horoskopski znaci nikad ne varaju svoje partnere. 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.