OVAN

POSAO: Veoma ste ambiciozni kada je neki novi projekat u pitanju. To je pravi Ovan koji zna šta i koliko želi da osvoji ono što zamisli. LJUBAV: Ukoliko ste sami, tražite ljubav onda je nalazite preko prijatelja iz društva. Ovan u braku ima prijateljski odnos sa voljenom osobom. To pomalo liči na život bez strasti. ZDRAVLJE: Nervoza je nešto što vam diže krvni pritisak.

BIK

POSAO: Sve što radite biće plodonosno. Pazite na pregovore sa Strelcem ili Škorpijom. Oni su negde opsnost za vas, jer nemate iste interese. LJUBAV: Tražite ljubav, mada nikako da je otvoreno pokažete jednom Lavu. Ovo je veza koja traži strast. ZDRAVLJE: Niste raspoloženi. Histerija vam ponekad razara život.

BLIZANCI

POSAO: Morate hitno da pozajmite novac od nekog, onda neka to bude osoba iz znaka Vodolija ili Vaga. Njihov novčanik je lakši, nisu teški na davanje. LJUBAV: Očekujete poziv jedne Device. Ona može živeti u drugoj državi, ne blizu vas. Ako planirate susret, potrudite se da pokažete maksimalno gostoprimstvo. ZDRAVLJE: Uživate u svakom danu koji je ispred vas.

RAK

POSAO: Svi koji traže neku vrstu pozajmice mogu da se obrate prijateljima. Dobro bi bilo da uzmete i neki kredit koji može da vam čini za početak nekog novog posla. LJUBAV: Slobodni Rak ima divan susret sa Vodolijom. Emocije su vam otvorene tako da će partner sa kojim ste u braku sve da prihvati. ZDRAVLJE: Otičete, organizam vam je pun vode.

LAV

POSAO: Sarađujte sa osobom koja nije vaš prijatelj već je upoznajete preko prijatelja. Ta veza može biti odlična i plodonosna kroz finansije. LJUBAV: Vama ništa ne znači sjaj, glamur, prividna sreća ako nemate svoju ljubav, pravu pored sebe. Vi možete živeti kao Robinzon Kruso, samo da je ljubavi. ZDRAVLJE: Težak dan. Posebno za starije pripadnike ovog znaka.

DEVICA

POSAO: Posao vam omogućava mnogo lepih trenutaka. Jedan od tih momenata je da ste u mogućnosti da putujete, dosta toga vidite zahvaljujući radu. LJUBAV: Osećate dosadu u bračnom životu. Pitate se da li da menjate nešto u tom braku ili će se on sam od sebe promeniti. ZDRAVLJE: Raspoloženje a samim tim i krvni pritisak varira.

VAGA

POSAO: Dobar poslovni dan za one koji se bave trgovinom, ekonomijom. Mesec u Lavu omogućava bogatstvo kroz privatan posao. LJUBAV: Emotivno ste zadovoljni posebno ako vam je partner Ovan, jer ste sa Ovnom postigli dogovor o srećnoj zajednici. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

ŠKORPIJA

POSAO: Uvek velike ideje su pred vama. Nekako saradnici sve stavljaju pred vas, pa čak da ste i običan radnik vrlo je cenjeno vaše mišljenje. LJUBAV: Volite da eksperimentišete. Ljubav je za Škorpiju izazov. Morate biti uvek spremni da neće odgovor biti onako kako vi želite. ZDRAVLJE: Donji deo tela osetljiv.

STRELAC

POSAO: Odličan dan za one Strelčeve koji žele da pokrenu posao hotela, turizma, manjih tura putovanja. LJUBAV: Iskoristite ovu noć, jer ćete se provesti najbolje moguće pa zatim imati i susret, zaljubljivanje... ZDRAVLJE: Mislite više na zdravlje, posebno ako noću dosta konzumirate alkohol.

JARAC

POSAO: Niste raspoloženi danas da radite ono što morate. Ali kako ste vredni po prirodi, znate da ste najbolji u svemu što vam se da da uradite. Dobar dan za novac. LJUBAV: Spremni ste da voljenoj osobi udovoljite u svemu. Živite sjajno i znate da se obradujete lepim i malim stvarima. ZDRAVLJE: Dobro se osećate.

VODOLIJA

POSAO: Pokrenite se. Dosta ste se unervozili jer ništa posebno ne radite. Potrebno vam je da osetite da ste vredni sami sebi, pa ćete biti i drugima. LJUBAV: Važan vam je odnos sa partnerom. Vas dvoje ste dobar tim kada se dogovarate i pravite planove. Teško ko može da vas sruši. ZDRAVLJE: Niste bolesni, ta informacija vam je dovoljna da ne brinete.

RIBE

POSAO: Ako se bavite poslom koji vam unosi raspoloženje u život onda ćete naći smisao za zaradu. Ovako vam preostaje da radite kao po traci i ništa posebno se neće desiti. LJUBAV: Ako ste u braku, onda će vam biti teže da ostvarite tajnu ljubav sa Rakom. Svakako ćete naći načina da sebi ugodite. Ribe vole tamu, tajnu, mistiku.   ZDRAVLJE: Problem možete imati sa kožom lica, pazite na ishranu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna