POMRAČENJE SUNCA U APRILU DONOSI VELIKE PROMENE: Proverite kakve su prognoze astrologa za vaš znak

Astrolozi najavaljuju da će potpuno pomračenje Sunca, koje će se dogoditi 8. aprila, imati različit uticaj na svaki horoskopski znak. Proverite šta vas očekuje.

Foto: Shutterstock

Potpuno pomračenje Sunca se očekuje 8. aprila 2024. godine. Prema astrolozima, ovaj događaj će imati različite uticaje na horoskopske znakove. Proverite kako će to uticati na vas i pripremite se za promenu na vreme.

Ovan

Ovo potpuno pomračenje Sunca je u vašem znaku. Osnažiće vas da prigrlite svoje pravo ja i zapalite svoje strasti kako biste stvorili novi početak. Bićete smeli i dvažni u svemu što naumite. Iskoristite ovaj period za sopstveni napredak.

Bik

Potpuno pomračenje Sunca ističe vaš unutrašnji svet, podstičući vas da oslobodite stare obrasce i prihvatite emocionalno isceljenje za lični rast. Posvetite se svojim osećanjima i intuiciji, neće vas prevariti, u ovom periodu možete da im verujete.

Blizanci

Događaj aktivira vašu društvenu sferu, inspirišući vas da se povežete sa istomišljenicima i krenete u nove grupne poduhvate. Otvorićete se prema kolegama i poznanicima i ostvarićete nove kontakte. Društveni faktor je za vas u ovom periodu veoma važan.

Rak

Ovo pomračenje utiče na vašu karijeru i imidž u javnosti, ohrabrujući vas da zakoračite u svoju moć i težite profesionalnom uspehu. Ne propustite važne prilike koje će vam se ukazati i budite posvećeni poslovnim zadacima.

Lav

Potpuno pomračenje Sunca donosi mogućnosti za lični rast i usvajanje znanja kroz putovanja, obrazovanje ili istraživanje. Bićete otvoreni za nova iskustva i te promene će vam prijati. Prihvatite ponude za odlazak na poslovni put, ako vams e ukaže prilika.

Devica

Potpuno pomračenje Sunca stimuliše transformaciju u vašim ljubavnim odnosima. Podstaći će vas da oslobodite stare obrasce i produbite emocionalne veze. Ostavićete prošlost iza sebe i konačno početi da gledate samo napred.

Vaga

Ovo pomračenje daje energiju vašem partnerskom odnosu. Podstaći će vas da pronađete ravnotežu i hramoniju u odnosima i da prihvatite nove početke ili obnovite nešto od ranije. Moguće da ćete se ponvo zbližiti sa bivšim partnerom ili prijateljem.

Škorpija

Događaj utiče na vašu svakodnevnu rutinu i blagostanje, inspirišući vas da napravite pozitivne promene u načinu života za vaše opšte zdravlje i vitalnost. Počećete da se hranite zdravije ili da vežbate i ta promena će biti izuzetno značajna za vas.

Strelac

Ovo pomračenje aktivira vašu kreativnost i samoizražavanje, podstičući vas da se bavite svojim strastima i prihvatite svoje jedinstvene talente. Potisnućete svoju potrebu da se poredite sa drugimai radićete isključivo na svojim ciljevima i napretku.

Jarac

Potpuno pomračenje Sunca utiče na vaš dom i porodični život. Navešće vas da stvorite prijatno okruženje i ojačate emocionalne veze. Bićete posvećeni partneru i najbliskijim osobama i ti odnosi će vas ispunjavati srećom i zadovoljstvom.

Vodolija

Ovo pomračenje stimuliše komunikaciju i učenje, inspirišući vas da izrazite svoje ideje. Uključite se u intelektualne aktivnosti i povežete se sa drugima. Potrebna vam je podrška, u ovom periodu ćete je dobiti od okoline.

Ribe

Potpuno pomračenje Sunca utiče na vaše finansije i vrednosti, podstičući vas da preispitate svoj odnos sa novcem i prihvatite svest o obilju. Uživaćete u raskoši bićete hedonistički nastrojeni. Prepustite se lepoj atmosferi i prijatnim emocijama.

Pročitajte i 5 horoskopskih zankova koji slušaju i pamet i srce.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

4 ZNAKA KOJA ĆE IMATI SREĆE OD 16. MAJA 2023. DO 25. MAJA 2024: Nakon godina mučenja, konačno će im sve ići od ruke  TikTok/amydemure

 Tekst: Lepa&Srećna