ASTROLOZI IZRAČUNALI KOJI JE NAJBOLJI DATUM ZA VENČANJE U 2022. GODINI: Saznajte kada je najbolje da kažete “da”

Ako planirate da tokom ove godine organizujete sopstveno venčanje pogledajte šta kažu astrolozi koji dan je idealan za to.

Shutterstock

Većina ljudi kada planira neke važne događaje u životu kao što je venčanje poseže za astrologijom. Kako bi izbegli potencijalne probleme i bili sigurni da će njihov brak početi pod srećnom zvezdom mnogi računaju kada je najbolje vreme za venčanje.

Astrolozi su već izračunali da je najbolji mesec za venčanja u 2022. godini april. Što se tiče konkretnog datuma, najbolji je 30. april.

Tog dana Venera i Jupiter spojiće se u Ribama, naglašavajući ljubav, jedinstvo i rast, a za to vreme odvijaće se i prvo pomračenje u 2022. u znaku Bika. Budući da je Bik znak kojim vlada Venera, naglasak na Veneri će u ovom periodu biti poseban.

Budući da je Venera planeta partnerstva, astrolozi smatraju da nema boljeg datuma od 30. aprila za ovaj veliki korak u vezi. U vazduhu će tog dana, zbog svih događaja, biti jako puno optimizma koji će osigurati da sve deluje i bude kao ostvarenje sna.

Izvor: Lepa&Srećna