GordonRemzi je najbolji kuvar na svetu i vlasnik niza restorana, a evo šta nikada ne bi naručio u rastoranu, piše Lepa & srećna.
Često je povoljna i savršena pre glavnog jela, ali Remzi ističe da uvek treba da odbijete kada vam konobar ponudi supudana. Iz iskustva po različitim restoranima Remzi objašnjava da supa dana skoro nikada nije sveža, već je pravljena juče ili čak pre mesec dana.
Kako bi uštedeli, u restoranima se preostala supa ne prosipa već se zaledi u zamrzivaču, a zatim se kroz nekoliko dana ili nedelja služi kao supa dana.
PROČITAJTE JOŠ:
Izvor: Lepa & srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka