U mom slučaju izreka „pazi šta želiš, možda ti se i ostvariti“, sigurno funkcioniše. Možda ne pri svakoj želji ali što se gojaznosti tiče, provereno radi! Priča bi bila suviše duga kada bih počela od početka, zato ću samo napomenuti da sam pre 23 godine sa svojih 167 cm visine imala svega 49 kilograma i zaista bila nesrećna.

Od tada nisam porasla ni jedan centimetar ali kilogrami su se prethodnih godina slagali polagano, ali sigurno.

Na dijetu po MAR metodi uz Protivit proizvode krenula sam „po službenoj dužnosti“, ali po sopstvenoj volji, u želji da se oslobodim suvišnih kilograma koji su se nakupili tokom godina. Kao i vi, znam da ne postoji čarobna tabletica koja vam smanjuje broj kilograma, niti čarobni napici ili obroci koje uz redovni način ishrane „tope“ masti, zato nikada nisam probala one „super efikasne i jednostavne preparate“ sa TV reklama. Ovoj dijeti privuklo me je to što se ne nudi univerzalno rešenje, što je pre početka potrebno uraditi laboratorijske analize, i što program vode lekari – pa sam zato s puno poverenja krenula na ovaj put i sada vam, kako smo obećali, na sledećim stranicama prenosim svoje iskustvo.

Vesna Stanimirović

LepaiSrecna Za mesec dana oslabila sam osam kilograma, pomoću MAR dijete, jednog od najnovijih režima ishrane koji lekari preporučuju, otkriva novinarka „Lise“ Vesna Stanimirović.