Atraktivna pevačica Severina Kojić oduvek važi za jednu od najzgodnijih žena sa naše javne scene. Poznata po svojim oblinama, Severina je sada oslabila i postigla - po mišljenju mnogih - savršenu figuru!

Međutim, fanovi su se zabrinuli da je Severina postala premršava i pitaju se da li proživljava neko stresno razdoblje, a na to je njen menadžer Tomica Petrović odgovorio da je Sevin gubitak težine u stvari optička varka.

PROČITAJTE JOŠ: Špaga i Seve: kako je Severina tako razgibana (FOTO)

Pevačica je bila poznata po raskošnim oblinama, a sad ima pravu manekensku figuru. Kojićeva je visoka 172 cm i teška manje od 55 kilograma.


A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Aug 28, 2016 at 9:21am PDT

Splićanka od početka karijere vodi računa o tomu što jede. Vežbanje u teretani zamenila je ashtanga jogom, kojom podiže temperaturu tela i znoji se zbog čega joj toksini brže izlaze iz tela.

"Radim istovremeno vežbe i opterećujem celo telo. A za zadnjicu su najbolji čučnjevi. Napravite ih sto na dan i pista je vaša", savetovala je Severina svim ženama. Pre pet godina imala je 60 kilograma, ali u poslednje vreme postala je prava mršavica, zbog čega se i prijatelji brinu za nju.

PROČITAJTE JOŠ: Severina i Igor: "Ljubav bez reči"

Severina jede pet malih obroka na dan, a omiljeno jelo joj je suši.


A photo posted by Severina Kojic (@severina) on Aug 27, 2016 at 4:55am PDT