Ana Kokić, popularna pevačica, vratila se iz Turske, u kojoj je snimala novi spot za pesmu "Damelo", a svoju liniju dovela je do savršenstva.

U novom spotu Ana Kokić pokazuje svoju izvajanu figuru u kupaćem kostimu, a izuzetno je zadovoljna boravkom u Turskoj i uspešno realizovanim planovima. 

"Svaki dan smo iskoristili da snimimo najbolje kadrove i obiđemo najlepše lokacije u Beleku i Antaliji. Nisam igrala na kartu seksepila, već sam želela da budem što prirodnija i opuštenija, bez puno šminke i glamura", objašnjava Ana.

PROČITAJTE JOŠ: Dijeta u koju se kune Opra Vinfri: evo kako je popularna voditeljka smršala 13 kilograma

Iako su se u medijima pojavili navodi da će za spot angažovati i svog supruga Nikolu Rađena, pevačica je kroz smeh rekla:

"Svoje poslovne planove nikada ne otkrivam."

Inače, Ana se nedavno oglasila povodom Rađenovog povratka u bazen i potvrdila srećne vesti da je sud za sportsku arbitražu prepolovio Nikoli Rađenu suspenziju, pa će proslavljeni vaterpolista u bazen moći da se vrati već 17. februara 2017. godine.

A photo posted by @anakokicmusic on Jun 10, 2016 at 12:59pm PDT

Često iskrena toliko da iznenadi medije, Ana je otkrila i da je imala ozbiljnih problema sa kilažom. "Kad sam se ugojila 10 kilograma, nisam izlazila iz kuće", rekla je pevačica, kako piše Story.rs. "Do pre nekoliko meseci sam imala problema da sakrijem delove u kojim sam jača. Imala sam desetak kilograma više, ali sam to vešto krila. Poslušala sam savet prijatelja da odem kod nutricioniste i za dva meseca sam sve rešila."

PROČITAJTE JOŠ: Pre i posle dijete: kako je Divna Karleuša izgledala pre 8 godina i u čemu je tajna njene vitke linije (FOTO)

Ana je figuru dovela do savršenstva zahvaljujući pomoći nutricioniste, a zanosnim telom ostavila je bez daha muškarce u Turskoj, gde su i snimani kadrovi.

A photo posted by @anakokicmusic on Jun 25, 2016 at 9:33am PDT

Nisam htela da se podvrgnem iscrpljujućim dijetama jer može da mi padne imunitet, da se razbolim. Zato sam se zdravo hranila i dovela liniju do onakve kakvu želim. Lepo se osećam i imam više energije", kaže zadovoljna Ana Kokić koja izgleda bolje nego ikad. 

A photo posted by @anakokicmusic on Jun 27, 2016 at 10:28am PDT

SVE SLIKE ANE KOKIĆ POGLEDAJTE I U FOTO-GALERIJI!

Izvor: Blic / Story.rs

LepaiSrecna Ana Kokić dovela je liniju do savršenstva, a kako se pripremila za osvajanje leta i novi spot za pesmu "Damelo" otkriva svim obožavaocima...