Proslavljena jugoslovenska loto devojka Suzana Mančić zaintrigirala je javnost pričom o “orošavanju vagine. 

Za RTL Televiziju objasnila je šta tačno znači taj pojam. - Vaginalno orošavanje je staroslovenska metoda koju su naše babe koristile. To je ispiranje lekovitom vodom - objasnila je Suzana Mančić.

Cilj joj je bio, tvrdi, da upozori na balkanski odnos prema ženama. "Toliko smo zatrpani reklamama za poboljšanje potencije, sve je podređeno muškarcima i muškom svetu, a mi žene bi, verovatno, trebalo da budemo nevine do kraja života", dodala je.

PROČITAJTE VIŠE: Da li je i Merilin Monro imala plastičnu operaciju?

Stare metode pomlađivanja nisu jedini tretmani kojima se Suzana podvrgnula. Bilo je tu još tretmana. - Ja sam u ranoj mladosti operisala nos. Sada kad pogledam, pitam se zašto sam ga operisala, bio je lep. Ali dobro. Imam implantante već skoro trideset godina i neću ih menjati jer su dobri i korigovala sam donje podočnjake - iskreno je odgovorila. Ističe, međutim, da nijedan od tih tretmana ne bi imao rezultata da nema onog osnovnog – seksepila. 

O metodi orošavanja vagine, više pročitajte u novoj "Lisi" koja je u prodaji od 13. marta 2015. godine

Što se Suzane tiče, njega svaka žena mora da bude svesna. - Seks simbol nisu ni velike grudi, ni usta . Seksepil je nešto što žena nosi u sebi, možda i nesvesno. Ja svog seksepila i lepote nisam bila svesna kad sam bila mlada - priznala je.

Suzana Mančić, foto: Fejsbuk

Izvor: Jutarnji.hr