Velika ceremonija venčanja rijaliti zvezde Kim Kardašijan i Kanjea Vesta zakazana je za 24. maj 2014. godine ali je, pre toga, bilo neophodno da njih dvoje obave formalnosti u SAD, prenosi portal Holivud Lajf.

Upravo to se i dogodilo u proteklih nekoliko dana, tvrdi ovaj izvor, tako da je slavni par u tajnosti nabavio dozvolu za venčanje i obavio sve službene procedure u Kaliforniji. Naime, da bi dobili dozvolu za venčanje u Pariz, morali bi da žive u Gradu svetlosti barem 40 dana što je za njih, ipak, prilično neprihvatljivo. Zato su zakonski deo obavili u Los Anđelesu.

"Ni venčanje u Francuskoj neće biti naročito veliko, već sasvim intimno", izjavila je Kim za Vog. "Biće tu tek dve stotine ljudi, samo naši najbliži prijatelji, ali će to biti posebno veče za nas i za ljude koji nas vole i  podržavaju", rekla je zvezda.

Tviter je prepun čestitki fanova, od kojih su neke ipak sarkastične: "Sad ćemo videti da li je Kim u stanju da ostane u braku bar do zakazanog venčanja u Parizu"... kaže jedna Hana...