Savremena fotografska tehnologija pruža nam neverovatan uvid u najsitnije detalje izgleda slavnih osoba - tako danas možemo da vidimo i najsitnije pore na koži holivudskih zvezda.

Čitač dlana i autor knjige "Prava misterija dlana" Mark Seltman iskoristio je upravo taj kvalitet savremene fotografije da zaviri u dlanove slavnih osoba. Među njima posebnu pažnju privlači mladi roditeljski par Kejt Midlton i princ Vilijam, a mi vam u prenosimo njegova zapažanja.

Dlan princa Vilijama...

Oblik Vilijamove šake pokazuje da je odgovornost prema dužnostima njegova glavna osobina. Takođe, princ je vrlo praktična osoba. Po njegovoj šaci reklo bi se da je Bik u horoskopu, iako nije, a takav oblik govori o tome da je osoba na koju možete da se oslonite, pouzdana i pragmatična. Njegova linija sudbine ide sve do kažiprsta, što nam ponovo pokazuje stav prema dužnostima - on će vredno raditi da ispuni unapred određena očekivanja. Linija koja označava sudbinu povezana je na dnu sa linijom života, što govori o jakoj vezi i povezanosti njegove lične sudbine i sudbine njegove porodice.

Dlan princeze Kejt....

Kejtin dlan otkriva da je osećajna ali ambiciozna osoba. Ona je potpuno drugačija od svog partnera, tvrdi stručnjak hiromantije Seltman. Njena šaka označava osećajni tip, koji je prepoznatljiv po dugom dlanu i dugim prstima. Osećajni tipovi su vrlo osetljivi i trude se da izbegnu emocionalne sukobe. Njen mali prst stoji nešto niže u odnosu na ostale prste, što govori o tome da ima poteškoća sa izražavanjem emocija. Međutim, njen dug kažiprst govori o tome da je izuzetno ambiciozna, dok duga linija glave na dlanu govori o njenim sposobnstima usklađivanja kreativnosti i objektivnosti. Ovakva linija glave u kombinaciji sa njenim domalim prstom koji je takođe dosta dug, a označava harizmatičnu osobu, pokazuje šansu za mogući uspeh u svetu dizajna i mode, objašnjava Mark Seltman.

Izvor: Lisa

LepaiSrecna Da li hiromantija može da nam otkrije u čemu je tajna skladnog odnosa britanskog kraljevskog para Kejt Midlton i princa Vilijama?